Robotlageret hos Danmarks måske største børnetøjs- og børneudstyrswebshop, Kids-world, har fået vokseværk, så det nu vokser til at være et af Danmarks største robotlagere.

Autostore, som systemet fra Element Logics hedder, vokser fra en kapacitet på 62.000 kasser til intet mindre end 103.000 kasser, når Kids-world med udvidelsen tilføjer en lagerkapacitet på 41.000 kasser. Selve anlægget fylder nu to lagerhaller på hver 2.000 kvadratmeter.

Udvidelsen af autostoresystemet gør Kids-worlds robotlager til det tredjestørste i Danmark. Selvom udvidelsen er stor, så er der faktisk plads til yderligere 29.000 kasser i det store lagersystem. Så endnu en udvidelse af det store robotlager er ikke langt ude i fremtiden for den markedsførende børnetøjswebshop.

Plads til en million varer

Med flere internationale ekspansioner i de seneste år – og flere på vej i de kommende, er der også behov for øget kapacitet på lageret hos Kids-world. Med udvidelsen af deres autostoreanlæg opnår Kids-world en robotlagerkapacitet, der kan rumme flere end en million varer, der tæller alt fra skoletasker til tøj fra populære brands som Name It, Petit by Sofie Schnoor og Hummel. Du kan se hele udvalget af børnetøj med mere hos Kids-world her.

De mange varer sender Kids-world gratis til sine danske kunder, som ofte får deres ordrer leveret med gratis hjemmelevering dagen efter, at de har placeret deres ordrer, uanset om der er købt børnetøj, gummistøvler, børnesenge eller noget helt andet.

For internationale kunder betyder det også, at Kids-world fortsat kan konkurrere med store spillere på andre markeder, når det gælder leveringstiderne. Også her sendes alle ordre afsted samme dag, som de er bestilt, hvis ordren er placeret før kl. 15:00.

Det er ikke kun kunderne, der nyder godt af indførelsen og nu også udvidelsen af det store autostorelager hos Kids-world. Virksomheden vurderer, at det sparer lagermedarbejderne for mellem 10-20.000 skridt i løbet af en arbejdsdag, når der skal plukkes og pakkes varer.

Skal bane vej for øget ekspansion

Med den øgede kapacitet i autostoreanlægget er Kids-world også klædt godt på i forhold til fortsat international ekspansion. Sverige og Tyskland er allerede blevet indtaget, mens Holland står næst for til at få en national version af den populære børnetøjsshop fra Danmark.

Mens Holland står næst for i forhold til at få en version på Kids-world.com, så venter også flere lande i pipelinen hos den store virksomhed, der har til huse i Esbjerg. Derfor giver udvidelsen af robotlageret her under et år efter, at det blev opført, et stærkt afsæt til serviceringen af kunderne i flere lande.

 

Foto: Kids-world