Prokloak ApS   
Teglværksvej 1 – Kamstrup
4000 Roskilde
70444000
kontakt@prokloak.dk

Følg Prokloak på Facebook 

Top professionelle
”Har fået lavet lidt forskelligt af Prokloak. Alt til aftalte pris. Top professionelle.”

Sådan skriver en af kunderne hos Prokloak i Roskilde, der er en autoriseret kloakmester med over 20 års erfaring. Her møder du  kloakmester Brian Hoffmann og rørlægger Lars Rokkedahl – et professionelt team med faglig passion for kvalitet, præcision og punktlighed.

De udfører alle former for kloakservice og har stor erfaring indenfor alle typer kloaksystemer og kloakserviceopgaver. De varetager alt fra komplicerede kloak-reparationer og omfangsdræn til sikring mod både rotter og vand i kælderen.

Når du planlægger nybyggeri eller renovering af eksisterende installationer, kan Prokloak være med hele vejen fra planlægningsfasen og projektering til anmeldelse til din kommune samt udførelse og afslutning. Prokloak sikrer, at du får den rette løsning til spildevandsrensning både ved tilslutning til det kommunale kloaksystem eller ved etablering af din egen spildevandsrensning, hvis du bor i det åbne land.

Hurtig hjælp når skaden er sket
Kloakspecialisterne i Roskilde kan hurtigt og effektivt udbedre skaderne, hvis der går hul på dine kloakrør. Ofte kan problemerne løses ved en strømpeforing eller punktrenovering. I andre tilfælde skal rørene graves fri og skaden udbedres, eller rør og brønde skal fornys.
Prokloak har stor erfaring med forsikringssager, og hjælper også gerne med anmeldelsen til din forsikring.

Arbejdet med kloakering er en tillidssag, for når rørene først er dækket til igen, er det svært at opdage skader eller konstruktionsfejl. Som autoriseret kloakmestervirksomhed med godkendt kvalitetsstyring kan du trygt regne med, at Prokloak lever op til ansvaret omkring udførelse, materialevalg og dokumentation.

Støbning af fundamenter og gravearbejde 
Prokloak i Roskilde udfører fundament- og sokkelarbejde på en lang række forskellige bygningstyper som f.eks. parcelhuse, andelsboliger, landbrug, industrihaller, tilbygninger og ombygninger. Du bestemmer om firmaet skal stå for hovedentreprisen, eller om du vil bruge Prokloak som underentreprenør.

Det er oplagt at kontakte Prokloak, når du køber nyt hus for en tv-inspektion af kloaksystemet, så du undgår dyre overraskelser.

Det er også oplagt at tænke Prokloak ind i et byggeprojekt, da firmaet kan stå for kloakering og anlæg af diverse rensnings- og genindvindingsanlæg. Derudover er anlægsgartneri et stort arbejdsområde, og firmaet kan tænkes ind i arbejdet med den omkringliggende grund.

Regnvand skal ledes væk fra bygningerne, både det almindelige danske regnvejr og de sjældne skybrud. Prokloak kan hjælpe med etablering og reparation af omfangsdræn, regnvandsbede og gennemtrængelig belægning.

Kontakt Prokloak for et uforpligtende tilbud på mail: kontakt@prokloak.dk eller tlf.70 444 000.

sølvpartner