Caseus Ost & Delikatesser
Skomagergade 1
4000 Roskilde
44 21 64 30

Følg Caseus Ost & Delikatesser på Facebook

Åbningstider
Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 09.00-15.00

Ost- og delikatessebutikken i Roskildes midte
Et stenkast fra Roskilde Domkirke, på hjørnet af Skomagergade og Gullandsstræde, ligger den hyggelige oste- og delikatessebutik Caseus. Når man træder ind ad døren, et par trin under gadeniveau, overvældes man af et overdådigt syn af utallige oste, pølser og alverdens andre delikatesser. Der dufter af nybagt brød, af ost og måske en smule af kaffe. Butikken bugner af lækkerier, og det kan være svært at vælge mellem dem. Så er det heldigt, de søde mennesker bag disken tilbyder én smagsprøver, til man finder det, der smager som en bid af himlen.

Caseus – for de kræsne
Hos Caseus finder man oste for enhver smag og til ethvert behov. Måske er du blot på udkig efter en ost til morgenmaden, måske skal du have gæster til det helt store ostebord. Du vil altid blive betjent med både ekspertise og smil.

Man ved noget om ost hos Caseus, og du finder alle typer ost i butikken, både fra ind- og udland: fast ost, halvfast ost, skimmelost, gedeost, fåreost, rødkitost, friskost, oste der er milde eller kraftige i smagen og eventuelt syrlige eller krydrede.

Man ved også noget om brød i Caseus, og butikken bager hver dag godt og vel et halvt dusin typer brød: speltbrød, rugbrød, flute, bondebrød, forskellige boller, landbrød og det såkaldte Roskildebrød. Mange kommer alene for at købe det friskbagte brød.

Derudover findes der pølser, rullepølser, patéer, oliven, pesto, humus, sennep, aioli, tapenade, honning, udvalgte drikkevarer, trøfler og meget mere på hylderne. Butikken bugner af alskens delikatesser, der smager godt sammen og hver for sig. Er du feinschmecker eller kræsen, går du ikke galt i byen hos Caseus med deres store udvalg af alt det bedste. Kvaliteten og betjeningen er i top.

Til hverdag og til fest
Caseus sælger hver dag lækre frokostsandwich, som tilbydes i tre forskellige brødtyper: flute, sandwichboller og rugklap. En frokost-sandwich består af pesto, rucola, ost og kødpålæg efter eget valg. På den måde kan du vælge lige den sandwich, du bedst kan lide.

Hvis du skal have gæster, kan du vælge at købe Caseus’ ”mad ud af huset” i form af anretninger med oste, pølser og lækkert tilbehør. En lille anretning kan købes ved en bestilling på minimum 15 kuverter og en stor anretning forudsætter minimum seks kuverter.

Om det er dagens frokost, du står og mangler, hverdags-osten til køleskabet eller du ønsker at forkæle dig selv eller andre med noget særligt, er Caseus et besøg værd. Butikkens velassorterede udvalg og den gode, personlige betjening gør, at du får lyst til at komme igen og igen.

Sådan siger Caseus’ kunder på Facebook
”Super betjening og vejledning, så man kom hjem med de lækreste oste samt brød og oliven – blandet med god weekendstemning og fornemmelsen af at blive taget godt imod – så bliver det bare ikke meget bedre.” (Anja)

”Fantastisk forretning jeg netop opdagede i dag. Meget behagelig og god betjening og super lækkert, megastort udvalg af alle mulige spændene kvalitetsvarer fra hele verden. Min horisont blev i den grad udvidet. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer her for at snolde, plus jeg syntes ikke det var overdrevet dyrt! Kan i den grad anbefales.” (Thomas)

”Utroligt lækkert anrettet oste- og pølsebord, som vores gæster roste til skyerne.
OG som lovet var der rigeligt af alt.” (Søren)

”Det bedste brød i Roskilde! Super lækre oste! Kan kun sige, at det bør alle prøve! (Charlotte)


premiumpartner