Preben Mortensen Biler A/S
Hyundai og Honda i Roskilde
Darupvang 13
4000 Roskilde
Tlf. 46 36 22 79

Åbningstider

Værksted og reservedele
Mandag-torsdag: 07.45-16.00
Fredag: 07.45-14.15

Salgsafdeling
Mandag-fredag: 09.00-17.30
Søndag: 11.00-15.00

Følg Preben Mortensen Biler på Facebook

Hyundai – stærkt bilmærke med en enestående garanti
Stærke, innovative og veludstyrede biler til konkurrencedygtige priser er kendetegnende for Hyundai. Derudover tilbydes der en særlig 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

Siden introduktionen af mærket på det danske marked i 1992 har Hyundai været i konstant udvikling og er nu et af danskernes foretrukne bilmærker. Preben Mortensen Biler A/S er en ud af 70 Hyundai-forhandlere i Danmark i dag. 

Stor kundetilfredshed indenfor salg og servicering
Preben Mortensens Biler A/S er blevet årets Hyundai-forhandler og har flere gange vundet Hyundais pris for største kundetilfredshed. Her har der igennem alle årene været stort fokus på at udføre et godt stykke håndværk, når kundernes biler serviceres. Mekanikerne holdes opdateret med diverse kurser inden for den nyeste teknik, og de ansatte har oparbejdet stor knowhow i specielt asiatiske biler, men servicerer også andre mærker.

Mandag til fredag er der mulighed for en snak med værkføreren, og efter aftale tilbydes der lånebil. På værkstedet efterses og repareres desuden alle trailermærker.

I salgsafdelingen møder du dygtige og velforberedte medarbejdere, der sikrer dig en god oplevelse. Der tilbydes fire former for finansiering igennem samarbejde med Hyundai Finans med lån til konkurrencedygtige renter.

Det startede i 1972
Virksomheden blev grundlagt i 1972 af Preben Mortensen, der i dag er daglig leder. I begyndelsen servicerede og solgte firmaet brugte biler og forhandlede Brenderup-trailerne. I 1992 blev Preben Mortensen Biler autoriseret forhandler af Hyundai, og i takt med etableringen af Hyundai i Danmark blev der brug for at bygge et helt nyt bilhus i tilknytning til den oprindelige butik på Ringstedvej 73 i Roskilde. De nye lokaler blev indviet i 2008, og året efter blev værkstedet også autoriseret Honda-værksted.

Kunderne siger…
De mange tilfredse kunder giver Preben Mortensen Biler A/S mange stjerner med på vejen, når det gælder salg, service og det lidt ekstra som gør kundeoplevelsen særlig god.

”Super god service. Min bil skulle checkes for mislyde ved bremser og jeg fik en tid allerede et par dage efter. Når man kommer om morgenen er der morgenbrød og kaffe. (…) Der er altid en behagelig atmosfære, så man kan fortsætte dagen med god energi.” – Charlotte

”Super service og ærlighed! Gode forhandlingsmuligheder. Tak til Jesper for en god følelse i maven!” – Tobias

”Jeg har for en uge siden hentet min 3. Hyundai i træk. Denne gang hos Preben Mortensen Biler. Her får man altid super god service på værkstedet, og nu har jeg også selv haft fornøjelsen af at handle med salgsafdelingen. Tak fordi I altid er så servicemindede og hjælpsomme” – Dorte

”Fantastisk behandling, altid flinke og hjælpsomme. De får en til at føle sig velkommen, og vigtigst af alt, de har tid til dig.” – Jim

premiumpartner