Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde
70 40 01 91

Følg Roskilde Kongres- og Idrætscenter på Facebook 

Følg Roskilde Kongres- og Idrætscenter på Instagram

Koncerter og kampe – tæt på København
Midt på Sjælland og med blot 30 minutter til Københavns centrum og tæt på motorvej og offentlig transport er Roskilde Kongres- og Idrætscenter velegnet som samlingspunkt for konferencer og messer, foredrag, koncerter og sportskampe. Kongrescentret råder over 750 gratis p-pladser lige uden for døren, der gør det let at ankomme i bil.

Stort og fleksibelt kongrescenter
Her finder du Sjællands største kongrescenter uden for København med 13.500 m2 til konferencer, messer, firmafester, gå hjem-møder, kurser, foredrag, koncerter og sportsbegivenheder.

Kongrescentret rummer bl.a. fire store sale, otte mødelokaler, en restaurant og en lounge. Indretningen er fleksibel og tilpasses den enkelte kundes behov. Tre sale har fleksible tribuner, og den største sal har plads til ca. 2.500 siddende gæster. Gæsterne kan samles et stort plenum og senere fordeles i mindre grupperum, eller du kan placere konference og event ét sted og en udstilling et andet sted.

Mulighederne er mange, og der er stor fleksibilitet, også i forhold til servering af mad og drikke, der kan foregå adskilt fra det faglige indhold eller kan bringes ind i konferencelokalet. Kun fantasien sætter grænser.

Lyd og lys i særklasse
Roskilde Kongres- og Idrætscenter har sin egen tekniske afdeling, der søger for de bedste lyd- og lysoplevelser, og det gælder både i forhold til konferencer og foredrag samt de mange koncerter, fester og sportsbegivenheder. Spændvidden i opgaver og erfaringen hos det tekniske personale er stor og værdsat af kunder og gæster.

Koncertprogrammet går fra klassiske koncerter med Copenhagen Phil til rock og popkoncerter med danske og internationale navne. Listen af spændende foredragsholdere er lang og byder på store oplevelser indenfor mange forskellige emner. Det stiller høje krav til indretningen af rummene, lyd- og lyssætning, og personalet sætter en ære i at levere den højeste kvalitet hver gang.

Sport og messer
Idræt og  sportsevents fylder meget i kongrescentret med bl.a. Champions League i Bordtennis, Golden Thaiboxing og 1. divisionskampe i håndbold, når de lokale helte fra Roskilde Håndbold møder modstanderne på hjemmebanen.

CykelSportMessen, som er Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse med flere end 130 udstillere, trækker tusinder af besøgende til. Her kan cykelentusiaster se, røre og købe udstyr og høre spændende foredragsholdere eller prøve de mange aktiviteter.

En anden stor messe er Bolig & Livstilsmessen, hvor alle kan hente inspiration til hjemmet og finde gode og spændende tilbud.

premiumpartner