Gundsø Teater & Musikforening 

Skriv til formand@teater-musik.dk

Følg Gundsø Teater & Musikforening på Facebook 

Teater i generationer
Gundsø Teater & Musikforening, i daglig tale ”GTM”, har over 40 sæsoner på plakaten. Sæsonen åbner normalt med generalforsamling i den festligt pyntede sal på Jyllinge Skole, hvor publikum hygger sig med kaffe og kage. Det er aldrig kedeligt.

Klassikere og nyheder
På scenen møder man året igennem koryfæer som Ghita Nørby, Michaela Petri, Lars Hannibal, Lisbeth Dahl og Sonja Oppenhagen, men også mange yngre kræfter kendt fra scenen og skærmen. Forestillingerne er nøje udvalgt med tanke på bredden; der er noget for små og store, unge og gamle, finkulturelle og folkelige. Svend, Knud og Valdemar, Frøken Nitouche, Flagermusen, Sigurds Danmarkshistorie er blot et lille udpluk af titlerne i nyere tid.

Når kabalen går op
GTM publikummet er kræsent, gennem mange år tilvænnet de skønneste scenekunstoplevelser. De frivillige hos GTM gør en stor indsats for at løse alle de logistiske udfordringer, der opstår, når producenternes planer skal passes ind i egnede lokaler og tidsrum. Så meget desto større er glæden, når kabalen går op, og GTM kan sende et nyt sæsonprogram på gaden. Dette byder traditionen tro på et bredt udvalg af store, professionelle forestillinger.

Som regel er det teatersalen på Jyllinge Skole, der danner rum om underholdningen, men GTM indbyder også til teateroplevelser i Hellig Kors Kirke og på Guldysse Kulturgård.

I samarbejde med Vitus Rejser arrangeres opera- og koncertture til udlandet, eksempelvis til Budapest, berømt for sin jugendstil, spændende historie og storslåede musik.

Vil du være med?
Alle uanset bopæl og medlemskab er velkomne som publikum. Du kan med fordel blive abonnent og købe billetter til nedsat pris. Kun medlemmer har adgang til generalforsamlingen og teater/musikrejserne.

GTM er en non-profit organisation, baseret på en frivillig, ulønnet holdindsats. Foreningen blev stiftet i 1975. Bestyrelsens arbejde hjælpes af støttegruppen GTMs Venner. Har du lyst til at engagere dig aktivt i teaterarbejdet, er du hjerteligt velkommen.

Kontakt GTM

 

sølvpartner