Oscar Biludlejning Roskilde
Københavnsvej 261
4000 Roskilde
Tlf. 42 90 90 48

Besøg Oscar Biludlejning Roskilde på Facebook

Hent bilen i tidsrummene:
Mandag-torsdag 9:00-17:00
Fredag 9:00-16:00
Lørdag-søndag 9:00-9:30

Hvis kontrakten er underskrevet og betalt, kan du afhente bilen uden for åbningstid via et nøglebokssystem.

Billig biludlejning
Skal du leje en bil i Roskilde, finder du hvad du skal bruge hos Oscar Biludlejning. Afdelingen tilbyder udlejning af små og store personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler med lift.

Du finder Oscar Biludlejning på Københavnsvej mellem Roskilde og Hedehusene, tæt på det sted hvor Hillerød motorvejen krydser den gamle rute 156 mellem København og Roskilde. På denne centrale placering kan du hente en velholdt udlejningsbil nemt og hurtigt, til en lav pris, fri for skjulte gebyrer og ekstraudgifter.

Der er plads til at du frit kan parkere din egen bil eller cykel hos Oscar Biludlejning. Buslinje 123, 208, 220 og 800s standser i øvrigt på Københavnsvej tæt på butikken.

Landsdækkende kæde
Oscar Biludlejning omfatter over 95 selvstændige franchisetagere i hele landet. Kæden udlejer dagligt over 1.000 nye og brugte biler i hele landet. En stor del af udlejerne hos Oscar Biludlejning er samtidig autoriserede nyvognsforhandlere, præcis som i Roskilde. Her er det nemlig LBA Biler der står for udlejningen.

LBA Biler i Roskilde er specialister i handel med biler til erhvervsformål. Virksomheden har over 20 års erfaring med salg af erhvervsbiler, og medarbejderne går meget op i at rådgive den enkelte kunde, så han får lige netop den bil, der er svaret på virksomhedens konkrete behov. Et stigende antal kunder vælger også at bruge LBA Bilers værksted til den almindelige service og de nødvendige reparationer.

Kunderne siger…
“Nemt, billigt og stor udvalg. Og venlig betjening hos Oscar. Den valgte bil var desværre ikke på lokationen, da jeg ankom. Så fik jeg bare en større…!” – Tim B., Farum
“God og behagelig oplevelse. Absolut god betjening. God og velholdt bil.” – Klaus A., Ringe

sølvpartner