Holte Vinlager Roskilde
Ringstedgade 37
4000 Roskilde
Tlf. 46 36 33 78

Holte Vinlager Roskilde på Facebook

Holte Vinlager – for de gode oplevelser!
Det skal være en god oplevelse både at købe vin, snakke om vin og smage vin. Det er tanken bag sloganet ”Holte Vinlager – for de gode oplevelser”.

Og i Holte Vinlager Roskilde får du en rigtig god oplevelse – uanset om du er inkarneret vinkender eller bare godt kan lide at nyde et godt glas vin. Ejer Rasmus Martlev har en bred erfaring inden for vinverdenen, og han sørger for, at der er noget for enhver smag i butikken. Han og de ansatte er altid klar til en snak, og du får gerne et par professionelle råd om vin med på vejen.

Spændende sortiment
Butikkens sortiment rummer meget andet end vin. Blandt andet er der et imponerende udvalg af specialøl, og du kan altid finde delikatesser som chokolade, friskmalet kaffe, marmelade osv. Er du til de lidt stærkere sager, vil du sikkert også finde det store udvalg af spiritus interessant.

Som i alle Holte Vinlager-butikker kan du også her få lavet vinetiketter og trækasser med firmalogo og få leveret din vin direkte til døren.

Kæden Holte Vinlager
Holte Vinlager er en frivillig kæde med 17 selvejende butikker fordelt udover det meste af Danmark: 8 butikker i Hovedstadsområdet, 5 på det øvrige Sjælland, 1 på Fyn og 3 i Jylland.

Holte Vinlager åbnede den første butik i 1981. Grundlæggeren af kæden er Karlin Nielsen. Efter 10 år som selvstændig købmand kombinerede han sin passion for god vin med stærkt købmandskab og ændrede sin købmandsbutik til en vinhandel: Holte Vinlager. Siden er kæden vokset til de nu 17 butikker der alle ejes af passionerede vinelskere.

Holte Vinlagers hjemmeside kan du finde spændende informationer om vinproducerende lande, druesorter, vinhuse og meget mere. Du kan også læse gode råd om valg af vin til forskellige typer mad og finde et par lækre madopskrifter.

Besøg din lokale Holte Vinlager-butik hvor de ansatte gerne deler ud af deres viden om god vin og hvor du altid kan finde et godt tilbud.

 


sølvpartner