cd3CD Brolægning
v/ Carsten Duvald Jørgensen
Muldhøjvej 3, Herringløse
4000 Roskilde
Tlf. 40 58 00 81
info@cdbrolaegning.dk

Håndværk bliver til kunst
Der skal ikke mere end et enkelt kik på CD Brolægnings hjemmeside, før man imponeres af det smukke galleri af billeder af de flotteste brolægninger. Så er det lige før, at godt håndværk kan kaldes kunst i sig selv.

Når vi rejser i fremmede lande, kan vi blive nærmest målløse, når vi betragter smukke, unikke bygningsværker. Sådan er det også, når vi tager på sightseeing for at beundre vore egne byers arkitektur. Man kan blive fristet til at spørge sig selv, hvordan mennesker i fortiden har været så dygtige håndværkere, at de kunne fremstille noget så enestående.

cd2I den idylliske by Herringløse, lidt nordøst for Roskilde, finder vi firmaet CD Brolægning på Muldhøjvej 3. Som navnet antyder, kan Carsten Duvald Jørgensen, som er indehaver af CD Brolægning, tilbyde at udføre brolægningsopgaver for dig. Brolægning er et meget gammelt erhverv, idet anlæggelse af veje, som bestod af belægninger af sten, er kendt længere tilbage end det gamle Rom. Og det er nok ikke helt forkert at se brolæggerfaget som et af de ældste erhverv, der endnu er bevaret som et aktivt håndværk.

I den antikke verden var der det samme behov som i dag for at kunne transportere mennesker og varer hensigtsmæssigt mellem byer, fra marked til marked. Og selvom der blev benyttet andre materialer end i dag, idet for eksempel marmor, granit og sågar træ blev anvendt, er selve princippet i brolægningen den samme, som når vi i dag bestiller Carsten til at lægge en flot terrasse eller indkørsel i SF-sten.

Vi kender alle Jeppe Aakjærs ”Hvem sidder der bag skærmen” om brolæggeren Jens Vejmand. Måske kommer vi til at tænke på de forhold, som håndværkere for over 100 år siden måtte arbejde under. Vi kan dog også se denne sang som en hyldest til en tradition inden for brolæggerfaget. Som Jens Vejmand har utallige dygtige brolæggere igennem tiden i bogstaveligste forstand bragt vores civilisation fremad.

cdFra knoldbrolagte gader til kunstfærdige terrasser
Carsten Duval Jørgensen har arbejdet som brolægger siden 1999, og før den tid var han ansat i anlægsbranchen. Siden 2005 har han været selvstændig brolægger, og det er således en erfaren håndværker, som du har muligheden for at kontakte og få et uforpligtende tilbud fra.

Selvom vi ikke bestiller vor tids brolæggere til at lave knoldbrolagte gader i byerne, er det kun din fantasi, som sætter en grænse for, hvad Carsten kan skabe sammen med dig i materialer som fliser, belægningssten, brosten eller chaussésten, når du skal have anlagt din have eller indkørsel.

inspirationssiden kan du se nogle af de kunstfærdige stensætninger, som Carsten og CD Brolægning er mestre for.

Firmaet råder selv over en større maskinpark, som omfatter alt det nødvendige maskinel, som bruges til brolægning, hegn og plæner – herunder rullegræs.

cdcdKend din håndværker!
CD Brolægning udtrykker firmaets motto sådan, for det er vigtigt for Carsten, at forholdet mellem dig som kunde og brolægningsfirmaet er baseret på et tæt samarbejde. Carsten fortæller, at det ikke er muligt at skabe den rette relation alene gennem en meddelelse på en e-mail eller i en telefonsamtale.

Derfor tilbyder han at komme ud og besøge dig, så I kan tale om det arbejde, som du ønsker udført. Først herefter tager Carsten fat på at udforme et uforpligtende tilbud til dig, et tilbud, som kan være baseret på en fast pris eller på timebasis.

Så kontakt Carsten og få en aftale, så du kan lære din brolægger og din håndværker at kende.


sølvpartner