Bedemand Berner
Roskilde Begravelsesforretning
46 35 08 80
berner@bedemand-berner.dk

Bedemand Berner på Facebook

Bedemanden i Roskilde
Når et nærtstående familiemedlem er faldet bort, kan det være uoverskueligt at arrangere en god afsked. Bedemand Berner har 25 års erfaring i branchen og leder dig trygt igennem de mange krav og muligheder, når en bisættelse eller begravelse skal planlægges. Skal afdøde stedes til hvile i urne eller kiste? Skal kisten bæres ud af pårørende? Skal kisten bæres til rustvognen eller graven? Dette er blot nogle af de beslutninger, der skal træffes, og hos Bedemand Berner finder du kompetente medarbejdere med stor ansvarsfølelse og medfølelse i den svære stund.

Du kan ringe til Bedemand Berner i Roskilde døgnet rundt på tlf. 46 35 08 80.

Lokal forankring
Roskilde Begravelsesforretning er én af mange afdelinger under Bedemand Berner. I 1998 åbnede Claus Berner sin første bedemandsforretning på Sjælland, og siden er mange flere blevet opkøbt, også på Fyn og Jylland. Dermed kan begravelsesforretningen i Roskilde drage fordel af et bredt netværk af professionelle bedemænd.

Bedemændenes viden om lokale formaliteter, procedurer og muligheder kommer dig til gode, når du står i den svære situation at skulle sige farvel til en kær ven eller et elsket familiemedlem.

De kører ud i hele Roskilde og omegn til samtaler i hjemmene med de pårørende.

Kirkelig eller borgerlig begravelse
Bedemand Berner anbefaler, at ceremonien sker i overensstemmelse med afdødes ønsker. Ofte har afdøde ikke fået formidlet sine ønsker, og det er således op til de pårørende at beslutte hvad der skal ske. Er afdøde ikke medlem af Folkekirken, er det ikke sikkert, man kan finde en præst, der vil varetage ceremonien.

Til dem der ønsker en borgerlig bisættelse/begravelse har Bedemand Berner også en række tilbud, f.eks.:

Den afdødes aske kan spredes over åbent hav under forudsætning af, at denne inden sin død skriftligt har ønsket dette.

Den afdøde kan sættes ned i privat jord under forudsætning af, at grunden er mindst 5000 m2.

Urnen kan placeres i et dertil indrettet Colombarie – også kaldet en urnehal.

Mindesammenkomst
Efter ceremonien er der tradition for at mødes med deltagerne ved en mindesammenkomst. Bedemand Berner i Roskilde kan hjælpe med at arrangere kaffebord eller “gravøl” efter de pårørendes ønsker.

Bedemand Berner altid har åbent. ​Som pårørende kan du kontakte forretningen 24 timer i døgnet, 365 dage om året, hvad enten du har spørgsmål til den kommende ceremoni eller andet i den forbindelse, eller hvis du blot har brug for at tale om de mange følelser, man fyldes af ved tabet af en kær person.

Kontakt Bedemand Berner
sølvpartner