lba biler3LBA Biler Aps 
Københavnsvej 261
4000 Roskilde
Tlf. 39 56 19 77
salg@lba-biler.dk

Besøg LBA Biler på Facebook

Åbningstider
Mandag 8.00 – 17.00
Tirsdag 8.00 – 17.00
Onsdag 8.00 – 17.00
Torsdag 8.00 – 17.00
Fredag 8.00 – 16.00
Søndag 9.00 – 13.00

lba biler2Brugte erhvervsbiler
LBA Biler i Roskilde er specialister i handel med biler til erhvervsformål. Firmaet har domicil på Københavnsvej mellem Roskilde og Hedehusene, tæt på det sted hvor Hillerød motorvejen krydser den gamle rute 156 mellem København og Roskilde. LBA Biler er derfor ideelt placeret i den intense kamp på det storkøbenhavnske marked for brugte erhvervsbiler.

LBA Biler handler med brugte erhvervsbiler til den prisbevidste erhvervskunde. Bilerne er typisk mellem to og fire år gamle, og den store parkeringsplads på Københavnsvej indeholder altid noget for enhver smag og pengepung. Der er til stadighed et stort udvalg af forskellige størrelser og modeller på hylderne, og kunderne kan vælge mellem alt fra almindelige kassevogne og op til de mere luksusprægede varebiler.

Bedste priser, største udvalg
Forretningsfilosofien hos LBA Biler bygger på to akser: Høj omsætning og lav avance. Når LBA Biler typisk sætter priserne på deres biler mellem 10 og 15.000 lavere end den normale markedspris, så betyder det, at man har en større omsætningshastighed end generelt i branchen. Det har man valgt, fordi man stræber efter altid at have Danmarks bedste priser og det største udvalg inden for varebiler.

Virksomheden har over 20 års erfaring med salg af erhvervsbiler, og medarbejderne går meget op i at rådgive den enkelte kunde, så han får lige netop den bil, der er svaret på virksomhedens konkrete behov. Rådgivningen i LBA Biler er faglig, kompetent og specifik, og man har opbygget en solid kundekreds gennem sin gode service, den gensidige respekt, den reelle rådgivning og ikke mindst de fornuftige priser.

Har du brug for en finansiering eller en leasingaftale i forbindelse med købet, kan LBA Biler også klare dette, og cirka 40 % af kunderne vælger faktisk firmaets løsning.

lba bilerService
Hos LBA Biler servicerer man også mange af kundernes biler. Den gode rådgivning og de reelle priser er med til at bygge tilliden op mellem kunden og LBA Biler, sådan at et stigende antal kunder også vælger at bruge LBA Bilers værksted til den almindelige service og de nødvendige reparationer.

Her er priserne også til at klare, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten, for den er afgørende for den fortsatte tillid.

Værkstedet har styr på miljøet, man opsamler regnvand, som firmaet bruger til bilvasken, og man har i 2009 og i 2013 fået Arbejdstilsynets grønne smiley, samt Miljøkontrollens anerkendelse.

Skal du leje en bil, finder du biludlejning hos Oscar Biludlejning på samme adresse.


sølvpartner