Fjordland Kloak & Anlæg ApS
Søndergade 71A
4130 Viby Sjælland
61 71 84 53
info@fjordlandkloak.dk

Følg Fjordland Kloak & Anlæg på Facebook

Alt i en løsning
Fjordlandet betegner de naturskønne områder omkring Roskilde Fjord og Isefjord. I dette område, nærmere bestemt Viby Sjælland, finder du et erfarent firma, der kombinerer kloakarbejde og anlægsarbejde. Således kan de ikke alene varetage den praktiske del, men også sikre et smukt resultat bagefter. Når alle dine kloakproblemer er løst, kan du nemlig også få en ny belægning i din indkørsel eller terrasse.

Med 15 år i branchen kan Fjordland Kloak & Anlæg levere kvalitetssikre og langtidsholdbare resultater til dig. Firmaet er fuldt opdateret på de nyeste teknologier og har maskineriet til at kunne løse opgaverne hurtigt og effektivt.

Fjordland kloak og anlæg vandt i både 2020 og 2021 titlen som elitehåndværker i Danmarks største byggeportal 3byggetilbud.dk. I 2022 er de nomineret igen.

Vand i kælderen?
Kloakmestre landet over har haft travlt i de senere år på grund af kraftige regnskyl. En kombination af underdimensionerede kloakker og uventede skybrud har overbelastet afløbssystemet, hvilket kan få vandet til at stige op over rørene. Har du kælder lavere end afløbssystemet, risikerer du at få spildevand i kælderen, når det regner stærkt. Men vand i kælderen kan også skyldes en banal forstoppelse.

Fjordland Kloak & Anlæg gennemgår dit afløbssystem og rådgiver dig om, hvordan problemet bedst kan løses. Har du fået brev fra kommunen vedr. kloakering, så ring og hør hvad kloakmesteren i Viby Sjælland kan gøre for dig.

Michael Drewsen udfører alle former for kloakarbejde, eksempelvis højvandssikring. Vand i kælderen er et stort problem, som typisk løses ved at installere højvandslukke. Når det regner meget, kan afløbssystemet ikke lede regnvandet væk hurtigt nok. Et højvandslukke forhindrer, at kloakvandet fra afløbssystemet kan løbe baglæns i ledningerne og op igennem afløbet i din kælder. Højvandslukket kan bedst beskrives som et stykke kloakrør udstyret med to klapper. Klapperne åbner, når spildevandet løber ud af huset, men lukker, hvis kloakvand presses ind udefra.

Man kan få monteret højvandslukke i det enkelte afløb eller på selve kloakrøret. Med løsningerne fra Fjordland Kloak & Anlæg kan du føle dig sikker, selvom dit hus er bygget i en tid hvor forholdene var markant anderledes end i dag.

Ovenud tilfredse kunder
”Fantastisk stykke arbejde fra en positiv kloakmester, med godt humør, og gode priser. Jeg fik trukket kloak ind i mit kolonihavehus. De kom til aftalt tid og udførte et godt stykke arbejde med en god dialog hele vejen igennem, endte med også at få gravet over 6 træstubbe op til billige penge” – Mimo via Trustpilot

”Vi har fået lavet helt ny kloak i et badeværelse af Fjordland Kloak. De kom meget hurtigt og til aftalt tid. De havde gode idéer til løsninger og arbejdede både hurtigt og med en pæn løsning – vi kunne tydeligt fornemme, at de er pertentlige med deres arbejde og oprydning. De har meget behagelige medarbejdere. Prisen var i den “lave ende” for så grundigt og omfattende arbejde” – Mette via Trustpilot

”Gennem 3byggetilbud søgte vi et firma til at udføre kloakarbejde på 3 kælderbrønde. Vores valg faldt på Fjordland Kloak og Anlæg i Viby Sjælland. 5 stjerner til dette firma. Fin dialog med Michael fra start til slut. Alle aftaler overholdt” – Birthe via Trustpilot


sølvpartner