lifeclubLifeClub Roskilde
Hyrdehøj Bygade 6
4000 Roskilde
Tlf. 35 35 33 30
E-mail: roskilde@lifeclub.dk

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 6.30 – 21.00
Fredag kl. 6.30 – 19.00
Lørdag kl. 8.00 – 16.00
Søndag kl. 9.00 – 16.00
LifeClub Roskilde kan følges på Facebook

lifeclub1Træning på alle niveauer
I LifeClub trænes der for sundhedens og livskvalitetens skyld. Her kan du altid få individuel vejledning til at nå dine mål. Du kan træne alene, eller du kan deltage på et motionshold, som passer til dit niveau.

Vil du løfte vægte eller danse latin? Mulighederne er mange hos LifeClub, der tilbyder træningsprogrammer til enhver smag. Blandt medlemmerne er både kvinder og mænd, unge og gamle, rutinerede sportsudøvere og folk, som aldrig har trænet før.

Mere end motion
LifeClub vil gerne hjælpe flere i gang med en sundere livsstil, herunder motion og bevægelse – og deres fitnesscentre har både faciliteterne og kompetencerne til det. Foruden de faste instruktører har LifeClub en tilknyttet fysioterapeut, en ernæringsvejleder og en personlig træner, som det er muligt at bestille tid hos.

Hvis du vil være medlem, skal du blot møde op i åbningstiden.

lifeclub (4)Hold for enhver smag
Udvalget af motionshold i Roskilde er som sagt meget stort. Det er muligt at forsøge sig med bl.a. yoga, dans, cykling og Les Mills. LifeClub har Roskildes største udvalg af Les Mills programmer med navne som BodyAttack, BodyCombat og Les Mills GRIT.

På et konditions- og/eller styrketræningshold med en motiverende instruktør får du garanti for synlige resultater efter blot 1-2 måneder.

Det er desuden muligt at gå på et hold, som hedder Mor og baby, hvor du, som nybagt mor, kan blive strammet op igen efter din graviditet. Træningen består både af styrke- og konditionstræning samt (genop-)træning af din bækkenbund – og du kan sagtens have din baby med til træningen!

Se holdoversigten.

lifeclub (1)Når pulsen skal helt op
Foruden disse mere ”traditionelle” træningsformer tilbyder LifeClub i Roskilde det nyeste indenfor pulstræning på deres cykelhold. Med denne pulstræning kan du via en projektor følge med i dine egne pulszoner gennem tydelige tal og farvekoder. Holdets instruktør hjælper dig med at indtaste dine data, så dine resultater bliver retvisende.

Dette udstyr er med til at gøre træningen mere sjov, og din motivation vil stige gennem den øgede fokus på netop din præstation. Efterfølgende er det sågar muligt at få tilsendt et træningsresumé per mail med en grafisk oversigt over dine resultater.


sølvpartner