LifeClub Roskilde
Hyrdehøj Allé 7
4000 Roskilde
35 35 33 30
roskilde@lifeclub.dk

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 6.00 – 22.00
Fredag kl. 6.00 – 20.00
Lørdag kl. 8.00 – 17.00
Søndag kl. 8.00 – 18.00

Følg LifeClub Roskilde på Facebook og på Instagram

Træning på alle niveauer
I LifeClub trænes der for sundhedens og livskvalitetens skyld. Her kan du altid få individuel vejledning til at nå dine mål. Du kan træne alene, eller du kan deltage på et motionshold, som passer til dit niveau.

Vil du løfte vægte, deltage på indendørs cykelhold, gå til Yoga eller danse Zumba? Mulighederne er mange hos LifeClub, der tilbyder træningsprogrammer til enhver smag. Blandt medlemmerne er både kvinder og mænd, unge og gamle, rutinerede sportsudøvere og folk, som aldrig har trænet før.

Mere end motion
LifeClub vil gerne hjælpe flere i gang med en sundere livsstil, herunder motion og bevægelse – og de har både faciliteterne og kompetencerne til det. Foruden de faste instruktører har LifeClub en tilknyttet fysioterapeut, en ernæringsvejleder og flere personlige trænere, som det er muligt at bestille tid hos.

Hvis du vil være medlem, skal du blot møde op i åbningstiden. Det er også muligt at melde sig ind online her: https://fitness.flexybox.com/LifeClubRoskilde/Registration/Index

Hold for enhver smag
Udvalget af motionshold i LifeClub Roskilde er det absolut største i området. Det er bl.a. muligt at deltage på yoga, dans, cykling og Les Mills koncepthold. LifeClub har Roskildes største udvalg af Les Mills programmer med navne som BodyAttack, BodyCombat, SH´BAM og Les Mills GRIT. Du kan vælge frit mellem ca. 90 – 100 hold om ugen.

På et konditions- og/eller styrketræningshold med en motiverende instruktør får du garanti for synlige og mærkbare resultater efter blot 1-2 måneder.

Se holdplanen her: https://fitness.flexybox.com/LifeClubRoskilde/public/index

Når pulsen skal helt op
Foruden disse mere ”traditionelle” træningsformer tilbyder LifeClub i Roskilde det nyeste indenfor cykelhold enten med instruktør eller virtuelt. Du kan udenfor holdtider komme til at køre i cykelsalen med din egen virtuelle instruktør til en video, som du selv kan vælge.
Du har som medlem også mulighed for at træne derhjemme med de mange træningsvideoer, som kan hentes på LifeClubs hjemmeside.

 

 


sølvpartner