Læderland Roskilde
Navervej 9
4000 Roskilde
46 75 57 00

Følg Læderland Roskilde på Facebook

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 09.30-17.30
Fredag kl. 09.30-19.00
Lørdag kl. 09.30-14.00
Første søndag i måneden kl. 11.00-15.00

Alt det gode til hjemmets stue
Læderland Roskilde har et stort udvalg af lædermøbler. Deres kvalitets-siddemøbler er primært i læder, men de fleste af modellerne fås også i stof. Udover sofaer og lænestole sælges andet interiør til boligen: sofaborde, reoler og lamper, men det er deres ekspertise indenfor lædermøbler, der især trækker folk til butikken.

Læderland – som foruden butikken i Roskilde tæller en butik i København – har i næsten 40 år været Nordeuropas førende forhandler af kvalitetslædermøbler. Dét siger ikke så lidt.

Læder er ikke bare læder
En sofa kan ikke handles på nettet. Man kan ikke læse sig til, hvilken siddekomfort man får med de forskellige typer. En sofa skal ”prøves på egen krop”; man skal sidde og ligge i den, før man beslutter sig for et køb.

Hos Læderland Roskilde får du god vejledning, i hvilke møbler der passer til dit behov. Her kan personalet svare på faglige spørgsmål om sædedybde, typen af hynder, syninger mm. Men vigtigst af alt: Læder er ikke bare læder, og hos Læderland Roskilde, får du grundig vejledning i, hvilke af syv forskellige lædertyper du skal vælge.

Hvad er vigtigst for dig: er det hvordan læderet føles; hvor blødt skindet er, og hvordan det reagerer temperaturmæssigt? Går du op i, hvor slidstærkt læderet er, og skal det være rengøringsvenligt? Måske ønsker du ikke, at læderet skal skifte udseende ved brug, eller også elsker du patina? Læderland Roskilde handler naturligvis kun med ægte læder: ægte dyrehud, med alle de fordele der følger med, og som man ikke får ved kunstigt læder, der slides hurtigt og ikke føles behageligt. Ægte læder er det holdbare valg. Man sidder bare bedre i læder.

Følelsen af hjem
Det er sofaen, der gør en stue. Resten er tilbehør. Det betyder meget at komme hjem og sætte sig i sin gode stol eller sofa og rent faktisk sidde godt. Sofaarrangementet er samtidig ofte det mest iøjnefaldende i stuen, så stilen er også vigtig: den skal passe til dig, og resten af dit hjem.

Er det den store flyder til TV-kig, du er ude efter, eller er det tremmesofaen til kaffegæsterne? Det kan også være du under dig selv en ny, god, komfortabel stol til læsningen eller strikningen? Måske drømmer du om den kendte Stressless stol og bliver overrasket over, hvilke forskellige smarte modeller, den findes i.

Læderland Roskilde har sofaer og lænestole, der indbyder til det hele, og matcher den stil du søger, uanset om du er til det klassiske eller det mere moderne look. Det er vigtigt at føle sig hjemme i sin sofa, og den rigtige sofa er med til at give dig følelsen af hjem.

God service og gode tilbud
Hos Læderland Roskilde får du, udover det store udvalg af kvalitetslædersofaer, en ordentlig faglig vejledning og sidst men ikke mindst fri fragt og levering inkluderet i prisen. Butikken har desuden altid gode tilbud på udvalgte varer, herunder restpartier. Så er du til læder, så kig ind og gør en god handel.

Kunderne siger
”Fin leveringsservice af ‘drengene’, som var forbi med min sofa i Hvidovre, i dag. Giv skulderklap videre til dem.” (Bjarne)

”Tak for jeres store hjælpsomhed, nu er min stol repareret og mit gulvtæppe rent, helt uden oliepletter.” (Benthe)

“As a US customer, it was a great pleasure to do business with Læderland to purchase, and directly import into the US, very high quality Berg Furniture chains and footstools that are not available anywhere in the US. Læderland has absolutely the best leather furniture, both in terms of selection and quality, and it’s offerings are complemented with truly exceptional customer service!’ (John)

Kontakt Læderland Roskilde


sølvpartner