tumlinghøjTumlinghøj Auto
Salløvvej 2
4621 Gadstrup
Tlf. 20 11 23 76 eller 20 28 51 21
rasmus@tumlinghoejauto.dk

Følg Tumlinghøj Auto på Facebook

Jagten på den gode, brugte bil
At finde den helt rigtige, brugte bil på et brugtbilsmarked, hvor både on- og offline forhandlere bugner, er ikke let. Skal man kigge ind til den første og bedste brugtvognsforhandler, man møder på sin vej, eller bør man hellere sidde hjemme ved skærmen og afsøge markedet for brugte biler?

Der er mange faktorer at tage stilling til i forbindelse med køb af en brugt bil, og mange af de spørgsmål, der trænger sig på, kan lettest besvares af en fagmand på området.

Solid rådgivning
Hos Rasmus Peitersen hos Tumlinghøj Auto ved Gadstrup mellem Jersie Strand og Roskilde har du muligheden for af få en afslappet snak om dine bil-behov. Her bliver du hurtigt meget klogere på, hvilken type bil, du vil få mest ud af at anskaffe.

Det er ikke alene selve bilens mærke og indretning, som I skal have en god snak om. Jeres nuværende ønsker til køreegenskaber, sikkerhed og plads i bilen kan se helt anderledes ud om 2, 5 eller 8 år. Rasmus bruger den nødvendige tid til at klæde dig på, så du føler dig tryg ved investeringen i en ny, brugt bil.

Og skulle du beslutte dig for at købe bilen hos Tumlinghøj Auto, kan den nemt blive din – også hvis du har behov for at snakke finansiering med Rasmus.

tumlinghøj autoTid til at skifte hjul?
Tumlinghøj Auto stiller en unik service til rådighed på sin hjemmeside. Her kan du nemlig finde ud af, ikke blot hvilke størrelse fælge og hjul, din bil bruger, men også mange detaljer om hjulene og prisen på dem.

For de fleste bilejere er dimensioner og andre fakta om bilens fælge og hjul ikke altid det, der ligger øverst i erindringen. Så er Tumlinghøj Autos dækberegner et nyttigt online redskab.

Vælg menupunktet ”Dæk og fælge”. Herefter vælger du, om du vil søge på ”Fælge/komplethjul” eller ”Dæk”. Nu skal du blot indtaste din bils registreringsnummer i feltet ”Nummerplade” og vælge, hvilken type dæk du skal bruge. Og Sim-Sala-Bim, som man siger, får du præsenteret de fælge eller dæk, der passer til din bil. Det er da smart.


sølvpartner