Virkelig god massage

”Kan varmt anbefale Henriettes massage – med stor kyndighed gives en virkelig god massage, hvor hun virkelig får fat og arbejder de steder som er ens ømme punkter. Jeg kommer ihvertfald igen.”

Sådan lyder det fra en af klienterne hos Henriette Hansen, der er sportsmassør og personlig træner i Roskilde.

Har du problemer med ømme muskler, myoser, træthed i lænd og ryg, spændingshovedpine, musearm eller overbelastnings- og akutte sportsskader, kan det anbefales at bestille en fysiurgisk massage hos Henriette. Du opnår bl.a. færre smerter, hurtigere helbredelse, øget smidighed og forbedret immunforsvar.

Speciale i idrætsskader

Mange kender Henriette Hansen fra LifeClub her i Roskilde, hvor hun er instruktør på Stram op, Bold/Styrke, Jumping Fitness, Cirkeltræning og spinning. På Livsstilsholdet samme sted hjælper Henriette deltagerne med både motion, vægttabsforløb og personlige samtaler.

Som personlig træner har Henriette Hansen set mange idrætsskader, og det er således en af ens specialer at hjælpe dig gennem det ofte langvarige forløb, der får dig i gang med at dyrke din yndlingsidræt igen.

”Jeg brænder for at hjælpe andre med at få det bedre i kroppen, både gennem massage, men også gennem vejledning og træning i nogle få øvelser til afspænding af smertefulde steder på kroppen, hvis der er behov for dette,” forklarer Henriette Hansen, der kan vejlede og motivere dig til at lave de rigtige øvelser.

Følg HH Sportsmassør & Personlig Træner på Facebook