Hegn er en effektiv løsning til at opdele i skel. I modsætning til en hæk, der kan være lang tid om at vokse tæt og skal klippes hvert år, kan et hegn monteres på relativt kort tid, og med moderne materialer kan vælges en vedligeholdelsesfri løsning. Mange husejere vælger derfor hegn rundt om hele matriklen, og det er også blevet mere udbredt med hegn til rumopdeling i haven. Et hegn kan f.eks. være meget anvendeligt til at give læ på terrassen eller til at holde hunden eller hønsene på plads.

I Gadstrup syd for Roskilde finder du Sjællands største udstilling af hegn. MS Hegn forhandler et bredt udvalg af forskellige hegnsløsninger. De har hegn og låger i mange forskellige stilarter og materialer, så du nemt kan finde en løsning der passer til jeres behov, uanset om du repræsenterer en virksomhed eller er helt almindelig husejer.

Grundig vejledning i mulighederne
Hos MS Hegn møder du kompetente medarbejdere, der kan vejlede i hvilken hegnstype, der passer bedst til formålet. I spidsen for selskabet står Karina Svensson som direktør, og hendes husbond Morten Svensson som er montør.

Ægteparret stiftede MS Hegn i 2019 ud fra den tanke, at man ikke nødvendigvis bryder sig om at handle hegn online, uden mulighed for at se hvad man køber først. I Gadstrup kan du derfor altid besøge den store udendørs udstilling – også hvis du kommer forbi udenfor bemandet åbningstid. Ideen til Sjællands største udstilling af hegn opstod på en strandtur en sommeraften. Karina sad i et godt job, men synes ideen var så god, at kun 2,5 måned efter havde hun opsagt sit job og startet nyt firma.

Et hegn er en af de større investeringer, og derfor er det vigtigt at vælge rigtigt. Det er en hjertesag for MS Hegn, at du får monteret et hegn, som både du og naboerne bliver glade for i mange år. Hvis du selv ønsker at montere dit nye hegn, får du også masser af god rådgivning fra MS Hegn.

”For os er vejledning og rådgivning nøgleordene for det rette valg og gode resultat. Før du køber, kommer vi gerne ud og vejleder, måler op og taler om de forskellige muligheder,” oplyser Karina Svensson.

Følg MS Hegn på Facebook 

Foto: MS Hegn