Roskilde Teater præsenterer i samarbejde med Kunstsmedjen Teatret Brændende Kærlighed med forestillingen BIRDY lørdag den 27. august kl. 15.

Impresario og operaelsker Sibelius Vogelfreud gør sig klar til at præsentere sin verdensstjerne sangfuglen MISS BIRDY. Publikum er på plads. Sibelius ordner de sidste detaljer. Så er vi klar. Men nej! – buret er tomt, fuglen er væk, hvad gør han nu?

BIRDY er en komisk og poetisk fabel om at miste og give slip. Det er en non-verbal gadeteaterforestilling som blander melodrama med klovneri og visuel historie-fortælling.

Teateravisen skrev: ”…forestillingen bliver en overraskende fysisk performance af Jens Kløft, der med stor charme og scenisk nærvær indtager hovedrollen i Teatret Brændende Kærligheds nonverbale operafarce ’Birdy’”

BIRDY opføres som en del af bydelsfesten RABALDER. Der er gratis adgang til forestillingen.

Der vil være opsat bænke inden for et afgrænset areal. Tag gerne en pude, tæppe eller egen stol med til at sidde på. Så er der plads til alle.

Teatret Brændende Kærlighed BIRDY, der opføres som en del af bydelsfesten RABALDER lørdag den 27. august 2022, kl. 15.00, på Kunstsmedjen, Store Scene, Bagtæppet 8, Musicon, 4000 Roskilde.

Læs mere om Kunstsmedjen her: KunstSmedjen – Velkommen

Roskilde Teater har arrangeret forestillingen, som gennemføres med støttet fra Roskilde Kommunes pulje til kultur og Idrætsaktiviteter.

Pressefoto