Se programmet! Hver onsdag i Roskilde

I august fortsætter Roskilde Teather med at præsentere gratis gadeteater rundt omkring i Roskilde. Forestillingerne spiller hver onsdag eftermiddag, hvor vi lover masser af komik, musikalitet, hygge og fantasi under sommerhimlen!

I august kan du glæde dig til …

Grænsen – En tragikomisk og universel forestilling

I et fjernt land trænes et hold dedikerede grænsevagter i den svære disciplin at holde uønskede personager ude. Én af vagterne får uheldigvis en grænsebom i hovedet og kan pludseligt ikke kende forskel på op og ned, ven og fjende eller flygtning og statsborger. Spillet i et nonverbalt, musikalsk univers af et internationalt cast. Fra 6 år.

Opføres onsdag den 3. august kl. 16 på Stændertorvet

Boris og den glade løve – Et fortryllende enmandsshow

Den finurlige musikant Boris elsker at spille musik og at fortælle historier. Hans yndlingshistorie handler om den glade løve, der på forunderlig vis har lært at spille tuba. Publikum er omfavnet fra start til slut i denne varme og humoristiske forestilling om at slippe fantasien løs. Fra 3 år.

Opføres onsdag den 10. august kl. 16

NB: Ved Kreativt hus for børn, Algade 31

Peddersen og Findus – Rævejagten – Sjov og charmerende familieklassiker

Væbnet med guitarer og billigt legetøj, kaster kammeraterne Niclas og Morten sig ind i Peddersen og Findus’ kamp: At få ræven til at holde sig fra deres skræmte høns. Sammen, og med hjælp fra publikum, udtænker, udvikler og udfører de en festforestilling af en snedig plan, som indbefatter en kunstig høne, masser af fyrværkeri og tilpas med spøgeri. Fra 4 år.

Opføres onsdag den 17. august kl. 16 på Stændertorvet

Birdy – Fuglen er fløjet

Operaelsker Sibelius Vogelfreud gør sig klar til at præsentere verdensstjernen over dem alle: Sangfuglen Miss Birdy. Publikum er på plads. Sibelius ordner de sidste detaljer. Alt er klar. Men nej! Buret er tomt, og fuglen er væk. Så hvad gør han nu? Komiske klovnerier følger i en historie om at miste og give slip. Fra 5 år.

Opføres lørdag den 27. august kl. 15 på Kunstsmedjens store Scene (udendørs)

Lidt inspiration til sommerlæsning … 

De håber, at august byder på masser af sol, sommer og hyggeligt samvær. Men hvis du skulle kede dig midt i sommervarmen, så HUSK: De har masser af spændende forestillinger på programmet til efteråret!

Gå på opdagelse og find dine store sceneoplevelser i 2022 og 2023.

Se alle forestillinger

FØLG DEM PÅ FACEBOOK

På deres Facebookside fortæller de dig altid seneste nyt om deres teater og forestillinger. Du kan følge med i, hvad der foregår, før og efter forestillinger, foran og bagved scenen.