Matador vender hjem til Lise Nørgaards fødeby, når Roskilde Teater præsenterer den musikalske forestilling FRA SKJERN TIL VARNÆS i den smukke Guldaldersal på Hotel Prinsen søndag d. 2. oktober kl. 15.

Kai Normann og Krigen
Pressebillede

Der venter publikum en underholdende og overraskende eftermiddag, når Danmarksmesteren i Matador, sanger og skuespiller Nicolaj Cornelius, inviterer publikum med bag kulisserne i én af Danmarks mest berømte TV-serier – nemlig Matador.

Med en malerisk fortælling og en levende beskrivelse af TV-seriens elskede karakterer, rejser Nicolaj Cornelius fra familie til familie i Korsbæk og fortæller små, morsomme anekdoter fra filmoptagelserne, den endelige serie og om sine møder med nogle af de skuespillere, der medvirkede.

Musikken fra Matador spiller dog hovedrollen i forestillingen da sange og melodier er meget betydningsfulde for historien og for stemningstilstanden. Musikken er altid nøje udvalgt til de enkelte scener. Oplev Nicolaj Cornelius´ fortolkninger af bl.a. ”Hvorfor er lykken så lunefuld”, ”Sangen om Larsen”, ”Molak-molak-mak-mak-mak” og ”Visen om de tre musikanter”.

Publikum kan glæde sig til en morsom og musikalsk forestilling i selskab med elskede figurerer og personligheder fra Matador, som uden tvivl vil vække glade minder.

FRA SKJERN TIL VARNÆS fejrede for nylig sit eget fornemme jubilæum med opførelse nr. 100, og Roskilde Teater er med til at markere dansk teaters 300 års jubilæum med denne forestilling. Det kan næppe blive mere dansk.

Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage fra kl. 14.

Billetter købes på www.roskildeteater.dk og ved indgangen.

Spillested: Guldaldersalen i Zleep Hotel Prindsen, Algade 13, 4000 Roskilde
Tidspunkt: søndag den 2. oktober kl. 15.00

Medvirkende: Nicolaj Cornelius
Instruktør: Sune Svanekier
Manuskript og scenografi: Nicolaj Cornelius
Musikindspilning: Kenneth Sichlau
Teknisk afvikling: Tek Team
Producent: Cornelius´ Teaterselskab ApS

Varighed: 1 time og 40 minutter inkl. pause