Vi lader flaget gå til tops, mens vi synger skønne sange om det land, som er vores og de værdier, som hører med.

Det sker den 5. september i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Bestil billetter her: https://www.roskildekongrescenter.dk/arrangementer/sjaelland-synger-sammen-5

Medbring din højskolesangbog, hvis du har én. Tekst vises også på storskærm.

Så er det tid til igen at finde Højskolesangbogen og sangglæden frem. Per Krøis Kjærsgaard og René la Cour Sell står igen som værter for en række arrangementer, hvor vi hylder den danske sangskat, og hvor fællessang er i højsædet.

Per Krøis Kjærsgaard har selv leveret op til flere sange til Højskolesangbogen, og er til daglig forstander på Osted Friskole og Osted Efterskole. Han vil i løbet af aftenen få hjælp til at guide gæsterne sikkert rundt i Højskolesangbogen af René la Cour Sell, som er direktør på Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Hvert arrangement har et tema som omdrejningspunkt, og de to værter binder aftenens program sammen med fortællinger om sangene og anekdoter fra hverdagen. Programmet er en blanding af nye og gamle kendinge, som alle er at finde i den nyeste udgave af Højskolesangbogen. Teksterne vil også blive vist på storskærm.

Kaffe og kage i pausen er inkluderet i billetprisen, og det er muligt at spise i restauranten inden arrangementet. Restauranten åbner kl. 17.30.

Roskilde Kongres- og Idrætscenter glæder sig til at slå dørene op for 2. halvårs udgave af Sjælland Synger 2022.

 

Per står bag mange sange, bl.a. teksten til ”Gi’ os lyset tilbage” og ”Kære Linedanser”, og han er til daglig forstander på Osted Friskole og Osted Efterskole. Han vil i løbet af aftenen få hjælp til at guide gæsterne sikkert rundt i Højskolesangbogen af René la Cour Sell, som er direktør på Roskilde Kongrescenter. Foto: Roskilde Kongrescenter