Teatret Møllen spiller onsdag den 20. juli Ludvig Holbergs komedie DEN VÆGELSINDEDE på Stændertorvet i Roskilde.

I sommeren 2022 omdanner Teatret Møllen fra Haderslev deres gamle lastbil til en mobil teaterscene og kører ud i det danske sommerlandskab. Her kommer Teatret Møllen ud og besøger forskellige spillesteder rundt omkring i Syddanmark og Schleswig samt Roskilde (!), hvor Teatret Møllen inviterer publikum ud til en festlig og frigjort aften “i teatret”, når de opfører Ludvig Holbergs klassiske komedie DEN VÆGELSINDEDE på ladet af teatrets lastvogn.

DEN VÆGELSINDEDE er en humoristisk forestilling, der handler om den indtagende, men lunefulde modehandlerenke Lucretia, der får forvildet sig ind i et kærlighedsdilemma mellem to søskendepar. Samtidig lider Lucretia af svære humørsvinger, der mildest talt gør hende en lille smule utilregnelig – til stor forvirring for personerne omkring hende. 

Med den danske sommerhimmel som bagtæppe er der lagt op til en helt særlig teateroplevelse, hvor der bliver rig mulighed for at få trænet lattermusklerne og – med lidt held – at få lidt sol i ansigtet. Dertil er forestillingen Teatret Møllens bidrag til fejringen af 300-året for dansk teater, der har jubilæum i 2022.

Der er gratis adgang til forestillingen. Der vil være opsat bænke inden for et afgrænset areal. Tag gerne en pude, tæppe eller egen stol med til at sidde på. Så er der plads til alle. 

Roskilde Teater har arrangeret forestillingen, som gennemføres med støttet fra Roskilde Kommunes pulje til kultur og Idrætsaktiviteter.

Spillested: Stændertorvet, 4000 Roskilde
Tidspunkt: onsdag d. 20. juli 2022, kl. 16.00
Dramatiker: Ludvig Holberg
Instruktør: Rasmus Ask
Medvirkende: Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Thomas C. Rønne, Ane Helene Hovby og Nadia Jasmin Nielsen
Lysdesign: Stine Fumz
Kostumedesign: Allan Frausing
Producent: Teatret Møllen
Alder: Fra 10 år
Varighed: 75 min. uden pause

Pressefoto: Teatret Møllen DEN VÆGELSINDEDE