Christian Hjelm tager på tour rundt i landet med sit band og et nyt album med navnet “Idiotsikker manual” i bagagen. Torsdag d. 29/9 lægger han vejen forbi Gimle.

Pressefoto Christian Hjelm

Hjelm er kendt for at have en af de mest unikke stemmer på den danske musikscene igennem de sidste 20 år; først i front for indie-bandet Figurines dernæst som soloartist på dansk og det har blandt andet resulteret i en Steppeulv som ‘Årets Vokalist’ og debuten “Før Vi Blev Lette” blev af Gaffa kåret som årets album.

Hjelm er en svær artist at sætte i bås, det beviser han gang på gang, fra Figurines, til melodismed på dansk, over i alternativ folk med Lucky Moon og senest som en del af musikkollektivet ‘Nymalet’ med andre musikere som Katinka og Johan Olsen.

Nu er Hjelm klar til at udgive ny musik på dansk og spille live, bakket op af et super sammenspillet band som giver Hjelms skæve og poetiske sange sprudlende og nærmest rørende karakter.

Læs mere om Gimles tilgængelighedspolitik og fysiske rammer her. Ledsager kommer gratis ind.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café: The Raven, der er åben før og efter koncerten. De har for nyligt opdateret menukortet med en masse nye og velsmagende retter.

TID: Torsdag d. 29. september 2022 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.
STED: Gimle
PRIS: 195 kr. I døren: 210 kr.
Billetter via www.gimle.dk