Everdinck Kunstterapi v/Karin van Everdinck, Diplom Kunstterapeut MPF og Supervisor, afholder dette drømmekursus til dig, der gerne vil lære at arbejde med dine drømme eller vil få en dybere forståelse af dem.

Drømme er budskaber fra dit ubevidste. De kan vise vej til løsningen af et problem eller vise en forløsning. Drømme skal altid ses i en sammenhæng og ud fra den livssituation, drømmeren er i. Drømme bruger symboler, som stammer både fra dit personlige og det kollektive ubevidste og dine drømme kan også afspejle de forskellige livsfaser, du befinder dig.

Du kan aktivt arbejde med dine drømme ved at anskaffe en drømmebog, som du har liggende på dit natbord. Skriv din drøm ned, så snart du vågner – også selvom du kun kan huske brudstykker.

Kurset afholdes i den kunstterapeutiske klinik på Algade 28a, 2.tv., Roskilde – der undervises i: Drømmetyper Symbolik & arketyper Jungs psykologi

Hvordan du kan arbejde med dine eller andres drømme

Praktiske øvelser

Medbring: gerne en nedskrevet drøm + frokost eller køb den i nærheden

Pris: 950 kr. inkl. moms

Tilmelding pr. mail til everdinck@gmail.com (husk dine kontaktoplysninger navn, adresse, tlf.nr.)

Den fulde beskrivelse af drømmegruppen kan læses på www.everdinck.dk og du er velkommen til at ringe eller skrive til Karin på tlf. 2448 0447 eller everdinck@gmail.com og kan også finde Everdinck Kunstterapi på Facebook. Giv gerne et like!

Pressefoto