Kira and The Kindred Spirits nåede at spille over 450 koncerter i ind- og udland i de 6 år bandet var aktive og var kendt som et af landets stærkeste livebands og høstede adskillige roser i både ind- og udland for deres energiske og ekspressive koncerter. Nu er de tilbage med deres første turné i 15 år.

I anledning af 20-året for Kira and the Kindred Spirits debutplade “Happiness Saves Lives” annoncerede bandet sidste år en særlig re-union koncert på RUST i København. Spillestedet har en særlig plads i bandets historie, da det var der de spillede deres første fuldlængdekoncert. Koncerten er for længst udsolgt og nu har bandet besluttet sig for at tilføje flere koncerter og tage på en længe ventet turné. Du kan opleve dem på Gimle torsdag d. 27. oktober.

Bandet udtaler følgende om deres kommende reunion:
“Da vi genoplivede bandet for nogen år tilbage var jeg først i tvivl om hvorvidt det ville være mærkeligt at spille musikken igen. Der er sket så meget i mit liv, både privat og musikalsk siden sidst, at jeg frygtede at jeg ville føle mig som en pastiche på mig selv. Men sådan var det ikke. Det var faktisk som om vi lige havde været der igår. Som om musikken og energien fra den tid lå latent derinde på harddisken og havde sit eget spor. Og det var sjovt at spille rock igen. Så nu tager vi en tur mere i manegen. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme rundt i DK igen” - Kira Skov.

PRAKTISK INFORMATION
TID: Torsdag d. 27. oktober 2022 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00. STED: Tanken, Gimle – stående koncert PRIS: 275 kr. i forsalg, 300 kr. i døren.
Billetter via www.gimle.dk

Pressefoto kira & the kindred spirits