Fjordlandet betegner de naturskønne områder omkring Roskilde Fjord og Isefjord. I dette område, nærmere bestemt Viby Sjælland, finder du et erfarent firma, der kombinerer kloakarbejde og anlægsarbejde. Således kan de ikke alene varetage den praktiske del, men også sikre et smukt resultat bagefter. Når alle dine kloakproblemer er løst, kan du nemlig også få en ny belægning i din indkørsel eller terrasse.

Med 15 år i branchen kan Fjordland Kloak & Anlæg levere kvalitetssikre og langtidsholdbare resultater til dig. Firmaet er fuldt opdateret på de nyeste teknologier og har maskineriet til at kunne løse opgaverne hurtigt og effektivt.

Fjordland kloak og anlæg vandt i både 2020 og 2021 titlen som elitehåndværker i Danmarks største byggeportal 3byggetilbud.dk. I 2022 var de nomineret igen.

Vand i kælderen?
Kloakmestre landet over har haft travlt i de senere år på grund af kraftige regnskyl. En kombination af underdimensionerede kloakker og uventede skybrud har overbelastet afløbssystemet, hvilket kan få vandet til at stige op over rørene. Har du kælder lavere end afløbssystemet, risikerer du at få spildevand i kælderen, når det regner stærkt. Men vand i kælderen kan også skyldes en banal forstoppelse.

Fjordland Kloak & Anlæg gennemgår dit afløbssystem og rådgiver dig om, hvordan problemet bedst kan løses. Har du fået brev fra kommunen vedr. kloakering, så ring og hør hvad kloakmesteren i Viby Sjælland kan gøre for dig.

Michael Drewsen udfører alle former for kloakarbejde, eksempelvis højvandssikring. Vand i kælderen er et stort problem, som typisk løses ved at installere højvandslukke. Når det regner meget, kan afløbssystemet ikke lede regnvandet væk hurtigt nok. Et højvandslukke forhindrer, at kloakvandet fra afløbssystemet kan løbe baglæns i ledningerne og op igennem afløbet i din kælder. Højvandslukket kan bedst beskrives som et stykke kloakrør udstyret med to klapper. Klapperne åbner, når spildevandet løber ud af huset, men lukker, hvis kloakvand presses ind udefra.

Man kan få monteret højvandslukke i det enkelte afløb eller på selve kloakrøret. Med løsningerne fra Fjordland Kloak & Anlæg kan du føle dig sikker, selvom dit hus er bygget i en tid hvor forholdene var markant anderledes end i dag.

Vil du vide mere, så læs videre her. Du kan også følge Fjordland Kloak & Anlæg på Facebook.

Pressefoto Fjordland Kloak & Anlæg ApS