Artiklen er sponseret

Det er så let at glemme den eller dem man elsker i en travl hverdag. Den ene dag tager den næste og pludselig flyver dagene, ugerne og månederne bare forbi. Hvis du prøver at tænke tilbage, hvornår er så sidste gang, du har gjort noget romantisk for din partner? Lige givet den lidt ekstra, så hun kunne mærke, at du virkelig elsker hende? Det er sjældent, at det er de store projekter, der gør en forskel i forholdet, men derimod de små gestusser og kærlige handlinger, der finder sted i hverdagen. Du vil blive overrasket over, hvor meget blomster kan gøre.

Blomster kan vise din kone / mand at du værdsætter vedkommende i dagligdagen hvis du giver det som en ”fordi jeg kan lide dig gave”. Det er disse gaver, som gør hele forskellen for nogle mennesker – for de får en pludselig spontan gave og værdsætter gestussen for alle ved hvad det betyder at give og modtage blomster – det er en universal måde at udtrykke varme tanker på. Så overvej om du ikke bør investere i en buket blomster til en du har nært.

Det betydningsfulde er tankerne, der ligger bag en buket blomster

En blomst er ikke bare en blomst. Den er et symbol på den kærlighed, du har til din partner. Blomster koster ikke ret mange penge, men de er smukke og minder modtageren om, at hun bliver set og er elsket. Det er mest det faktum, at du for det første har haft hende i tankerne, for dernæst at bruge tid på at bestille eller købe blomster til hende. Du har gjort dig nogle overvejelser over, hvilke blomster du tror, hun ville blive glad for. Det viser, at du vil bruge din tid, energi og selvfølgelig også nogle penge på din partner.

Blomster på en grå mandag

Du behøver ikke at købe den største og dyreste butik, der udelukkende består af de smukkeste røde roser. Alle blomster er smukke og farverige, og så minder de hende om din gestus, hver gang hun ser dem stå i vasen på køkkenbordet. Blomster skal ikke kun gives ved særlige lejligheder. Naturligvis passer en buket blomster perfekt, når der skal være rund fødselsdag, mors dag og meget andet, og det vil modtageren helt sikkert også sætte pris på. Men der er noget helt særligt ved at modtage en smuk buket blomster på en kedelig og grå mandag.

Sammensæt en unik blomsterbuket

Du kan selv sammensætte din helt egen buket til den heldige i din lokale Interflora i Roskilde. Ved du, at din partner har en forkærlighed for margueritter, eller har i en fælles oplevelse med hvide roser, kan du vælge at få sammensat en buket lige efter dine ønsker. Buketten bliver derved helt unik til din partner. Er du helt på bar bund, kan du også tage det helt roligt, der er masser af hjælp at hente og ikke mindst inspiration i din lokale Interflora butik. Handlinger betyder mere end ord. Vis din kærlighed.

Blomster kan vise din kone / mand at du værdsætter vedkommende i dagligdagen hvis du giver det som en ”fordi jeg kan lide dig gave”. Foto: ABW

Sider2022