Artiklen er sponseret

Er du erhvervsdrivende i Roskilde? Foregår hele, eller delvis af, dit salg online? Så bør du overveje at bruge Sales as a Service. Med sales as a service kan du forbedre din onlineforretning, så den får de bedste betingelser for at vækste. Det kræver først og fremmest, at du har den rette platform.

Med den rette platform kan du få adgang til de funktioner og egenskaber, der kan hjælpe med at optimere hele din salgsproces. Det gælder alt fra at generere leads til at definere din målgruppe. Læs meget mere om, hvordan Sales as a Service kan hjælpe din forretning i det følgende.

Hvad er Sales as a Service?

Sales as a Service er salgsmodel, der giver din virksomhed mulighed for at outsource dele af jeres B2B-salg. Derfor henvender salgsmodellen sig også primært til dig, der ejer en enten lille eller mellemstor virksomhed.

Når du outsourcer dele af din virksomheds B2B-salg, vil en formidler i stedet overtage denne del af virksomheden. Det frigiver mere tid og energi, som du i stedet kan bruge på din virksomheds kerneopgaver.

Ofte vil en udbyder af Sales as a Service anbefale dig at bruge en specifik platform. Det skyldes, at udbyderen ofte har en række værktøjer til platformen, der kan hjælpe med at optimere salgsprocessen i din virksomhed.

Sådan kan Sales as a Service hjælpe din virksomhed

Når du outsourcer dele af din virksomheds B2B-salg, vil en formidler styre op til 85% af hele salgsprocessen. Det inkluderer blandt andet:

  • Pipelinestyring
  • Prospecting
  • Mødebooking
  • Leadgenerering

Med Sales as a Service har du mulighed for at tilpasse servicen, så den passer til netop din virksomhed. Det gælder både i forhold til, hvilket marked din virksomhed befinder sig på. Hvilke kundetyper I henvender jer til. Hvordan I er organiseret, og hvilke produkter I sælger.

Find de mest effektive salgsmetoder med Sales as a Service

Formålet med at anvende Sales as a Service er tydeligt og klart; din virksomhed skal maksimere dens omsætning. Derfor er det også vigtigt, at du finder de helt rette salgsmetoder, der passer til din virksomhed. Det er netop dette Sales as a Service kan hjælpe dig med.

 

Er du erhvervsdrivende i Roskilde? Foregår hele, eller delvis af, dit salg online? Så bør du overveje at bruge Sales as a Service. Foto: ABW

Sider2022