HF og VUC Roskilde-Køge
Læderstræde 4
4000 Roskilde
Tlf. 46 30 86 00
vucroskilde@vucroskilde.dk

Følg HF og VUC Roskilde-Køge på Facebook 

Læs HF eller 9.-10. klasse
Midt i Roskilde centrum, tæt på gågaden og Roskilde station, ligger HF og VUC Roskilde-Køge, som tilbyder 2-årig HF samt uddannelser for voksne.

Har man brug for at kvalificere sig til videre uddannelse, eller ønsker at forbedre sine muligheder i arbejdslivet så har VUC et bredt undervisningstilbud, tilrettelagt som enkelte fag eller sammenhængende forløb.

Man kan starte direkte fra 9.-10. klasse på 2-årig HF og på den 3-årige hf for ordblinde, samt 3-årige HF for unge med autisme eller lignende.

2-årig HF: https://www.hfvucroskilde.dk/2-aarig-hf

3-årig HF ordblind: https://www.hfvucroskilde.dk/3-aarig-hf-for-ordblinde

3-årig HF autisme: https://www.hfvucroskilde.dk/3-aarig-hf-asf-linje

HF enkeltfag: https://www.hfvucroskilde.dk/hf-enkeltfag

AVU: https://www.hfvucroskilde.dk/avu-9-10-klasse

Der er både undervisning om dagen og om aftenen samt Online undervisning.

HF og VUC Roskilde-Køge har en stor ordblindeafdeling med førende ordblindeeksperter.

Der tilbydes også Forberedende Voksenundervisning (FVU) hvis man ønsker at blive bedre til dansk og matematik.

Hvis man kommer fra et andet land og ikke har dansk som primært sprog er der hold for Dansk som Andetsprog på både 9.-10. klasse og på hf-niveau.

Skolen tilbyder også efteruddannelser fog opkvalificering for virksomheder og deres ansatte.

På vej mod drømmestudiet
HF og VUC Roskilde-Køge har elever og kursister med meget forskellige baggrunde, mål og drømme. Der er dem, som først skal til at lære dansk, der er dem som mangler nogle enkeltfag for at komme videre på drømmestudiet, dem med diagnoser eller lavt selvværd, dem som er ordblinde, eller voksne som ønsker at skifte retning i livet og uddanne sig til noget andet, samt unge der tager en 2-årig HF.

Fælles for dem alle er at de er på vej mod drømmestudiet eller nye jobmuligheder. I klasselokalerne hos HF og VUC Roskilde-Køge er der plads til dem alle sammen. Mangfoldighed og fælleskab er de ord der går igen, når eleverne/kursisterne fortæller om VUC.

Målrettet læring i fællesskab
På HF og VUC Roskilde-Køge er det et mål at hjælpe kursisterne til at flytte sig selv videre i livet. Det er målet, at eleverne/kursisterne flytter sig fagligt og personligt, og bliver rustet studiemæssigt på videre uddannelse eller job, med de krav det indebærer.

I fællesskab med deres lærere og klassekammerater får kursisterne mod og lyst til både at søge mod nye mål i livet. Skolens studievejledere, socialrådgiver, studiecoach og mentorer er altid klar til at hjælpe med spørgsmål, afklaring, psykiske eller skolemæssige udfordringer. 

HF og VUC Roskilde-Køge er et springbrættet til nye muligheder. Tør du tage springet?

Kontakt HF og VUC Roskilde. 


sølvpartner