Fra mandag den 15/2 åbner Kongrescentret på ny dørene for kviktest, efter Region Sjælland har lavet en ny aftale med Falck. Testcentret i Støden lukker. Det oplyser Roskilde Kommune i en pressemeddelelse

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Testcentret i Roskilde Kongrescenter udfører kviktest, også kaldet antigentest (næsepodning), og du får svar på stedet efter ca. 15 min. Adressen er Møllehusvej 15, og åbningstiden er kl. 8-20 alle dage.

Find øvrige testcentre i Region Sjælland.

Find testcentre i Region Hovedstaden.

Kviktest er et supplement
Kviktestene er et supplement til PCR-test, der forsat finder sted i testcentrene via TestCenter Danmark, på hospitalerne og i de regionale mobile testenheder.

Sundhedsstyrelsen fraråder fortsat brugen af kviktest hos personer, der har symptomer eller er nære kontakter, da disse personer fortsat bør testes med PCR-test i offentligt regi.

Analysen af testen sker med det samme. Derfor vil du kunne få svaret på stedet efter ca. 15 minutter. Leverandøren giver samtidig besked om positive svar til Styrelsen for Patientsikkerhed. De kontakter herefter nære kontakter med henblik på, at de kan få foretaget en PCR-test.

Har du symptomer på corona, skal du fortsat kontakte din læge eller lægevagten. Det skal du også gøre, hvis du har mistanke om smitte med coronavirus.