Don og Gnu tager os med på en action fyldt, sveddryppende og poetisk jagt efter sandheden om, hvad ægte kampånd i virkeligheden er. Med slapstick komik og rørende dans oplever vi TENNIS, kampen som alle har ventet på. Se forestillingen fredag d. 12. april kl. 19.30 i Lynghøj Teatersal.

Pressefoto TENNIS

De to tennisguruer DON McEnroe og Björn GNU står endnu engang over for hinanden i den ultimative og altgørende duel, vi alle har ventet på. Træningen har været hård og umenneskelig, for INTET står højere end ønsket om at vinde. Med alt fra fingerstrik til tango-wrestling, beskidte tricks og det bedste 80’er look kæmper de to rivaler en nervepirrende kamp om at kunne dømme den anden ude. Men spørgsmålet er, hvad sejren er værd? 

Don Gnu har siden 2010 lavet kombineret action teater og dans i et legende og poetisk mandeunivers, – og nu er DON og GNU tilbage i deres livs form. Jannik Elkjær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen tager en action-fyldt svingom med den ultimative ego-sport TENNIS. Forestillingen lover sved, humor og udfordrede egoer, og med humor og bevægende dans, forsøger de to antihelte at vikle sig ud af det net, de selv har rodet sig ind i.

Forestillingen er en co-produktion mellem DON GNU, Aveny-T & Bora Bora – dans og visuelt teater.

Billetter kan købes HER på linket eller ved indgangen.

Spillested: Lynghøj Teatersal, Lynghøjen 107 i Svogerslev
Tidspunkt: fredag d. 12. april kl. 19.30

Performance & koreografi: Jannik Elkjær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Komponist: Alice Carreri
Film & Lyddesign: Christoffer Brekne
Lysdesign: Søren Lydersen
Scenografi: Eilev Skinnarmo
Producent-team: Sandra Délen & Malene Cathrine Pedersen

Varighed: 60 minutter uden pause