Som en del af årets julekampagne opfordrer VisitFjordlandet til at støtte lokalt og give gaver, der ikke ryger i glemmebogen – nemlig unikke oplevelser i Fjordlandet.

Coronarestriktionerne har kostet for det lokale turisme-og oplevelseserhverv i tabt omsætning i Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Virksomhederne inden for turisme- og oplevelsesbranchen er med andre ord hårdt pressede på økonomien og det gælder i særlig grad restauranterne, som lige nu oplever et ekstra stort pres med julefrokoster som aflyses.

Visitfjordlandet opfordrer med deres julekampagne borgere i hele Fjordlandet til at støtte deres lokale turisme- og oplevelseserhverv ved at købe gavekort til oplevelser.

Mangler du inspiration? Prøv julegavetesten!
Går man og mangler lidt inspiration til den helt rigtige oplevelsesgave i Fjordlandet, så er der hjælp at hente. VisitFjordlandet har nemlig udviklet den ultimative ”julegavetest”, der kan hjælpe med at finde de helt rigtige gaver.

”Mere end 3000 personer har allerede deltaget i vores julegavetest, og vi skruer nu yderligere op for kampagnen med en klar opfordring til at støtte lokalt ved at købe gavekort. På visitfjordlandet.dk har vi samlet mange af de bedste lokale oplevelser under forskellige temaer og guider blandt andet til gaver, der helt ude i skoven, til gaver der er en konge værdig og til gaver der smager. Desto flere som støtter op om vores lokale erhvervsliv desto stærkere kommer vi også ud på den anden side af epidemien, så vi kan kun opfordre lokale borgere til at gå på gaveindkøb på vores hjemmeside,” forklarer Thomas Kær Mahler, direktør i VisitFjordlandet. 

Find julegavetesten på: www.visitfjordlandet.dk