Steen Jørgensen præsenterer et nyt musikalsk projekt når han drager på turné i foråret 2023. Dette gør han sammen med Marina Botes, som er anden halvdel af gruppen Jørgensen/Botes.

Jørgensen/Botes er lyden af et excentrisk møde omkring klaveret, hvor de dansksprogede sange er opstået.  

Anden halvdel af duoen er Marina Botes som er et ubeskrevet blad på den danske musikscene. Med hendes baggrund i klassisk og kirkemusik i Sydafrika og Steens lange karriere opstår et særpræget univers, som både er personligt, melodisk og gådefuldt. 

Duoens originale lyd har stærk inspiration i adskillige genrer, der trækker tråde til både fortiden og fremtiden, men mødes i et nutidigt lydbillede centreret omkring Steen Jørgensens umiskendelige rå vokal. 

De nye sange, der af Jørgensen/Botes beskrives som ”stikprøver af hverdagens hvileløse koncentration” kan opleves live når duoen tager forbi Gimle D. 3 Februar 2023. Til koncerten vil man også kunne høre sange fra Steen Jørgensens imponerende karriere som forsanger i Sort Sol og senere som solist. Til koncerten udvides besætningen med musikerne Rune Kjeldsen og Jakob Høyer.

PRAKTISK INFORMATION
TID: Fredag d. 3 Februar 2023 kl. 21.00. Dørene åbnes kl. 20.00.
STED: Tanken, Gimle – Siddende koncert
PRIS: 325 kr. i forsalg, 340 kr. i døren.
Billetter på www.gimle.dk