Som den første af fem forestillinger i juli måned præsenterer Roskilde Teater i samarbejde med Roskilde Kommune på onsdag kl. 16.00 gadeteaterforestillingen CameliOrchestra med Teater Glimt.

Pressefoto: Glimt

Musikalsk nycirkus cabaret – en festlig fusion af nordic folk-gypsy-jazz musik og multiakrobatik. En kropslig koncert med det musikalske sprog i fokus. Et mix af imponerende fysiske udfoldelser, poetisk smukke billeder, festligheder og komiske indslag.

Orkestrets medlemmer er alle vanvittigt dygtige nycirkusartister – garanteret til at imponere publikum.

Det samlede program for gadeteater i juli måned ser således ud:
• Onsdag d. 1. juli: CameliaOrchestra med Teater Glimt
• Onsdag d. 8. juli: To mand og en planke med Don Gnu
• Onsdag d. 15. juli: Kejserens nye klæder med Teater Fyren og Flammen
• Onsdag d. 22. juli: Rickshaw med Dansk Rakkerpak
• Onsdag d. 29. juli: Les Frères Troubouch (FR), – præsenteres i samarbejde med Helsingør internationale gadeteaterfestival

Musikalsk nycirkus, slap-stick, jagten på svindlerne, humor og komik om den hvide mands overherredømme og de franske Troubouch brødre (lidt som Asterix og Obelix – dog uden romere og vildsvin). Kom og oplev gadeteater i verdensklasse hver onsdag i juli måned kl. 16.00 på Stændertorvet i Roskilde.

Roskilde Teater følger alle Corona-anbefalinger fra Sundhedsmyndighederne. Hold afstand. Spille- og publikumsområdet vil være afspærret. Der er begrænset antal siddepladser, så tag gerne en klapstol eller lignende med!

Spillested: Stændertorvet, 4000 Roskilde
Tidspunkt: onsdag d. 1. juli 2020, kl. 16
Medvirkende: Lars Lindegaard Gregersen, Kajsa Bohlin, Mikkel Hobitz, Ida Langkilde og Joen Degerfeldt
Producent: Teater Glimt
Varighed: 1 time og 10 minutter

Link til teatret: http://glimt.info/da/