upstairs2

Restaurant Upstairs 
Skomagergade 4, 1. sal
4000 Roskilde
46 35 19 00
bordreservation@upstairs-roskilde.dk

Følg Restaurant Upstairs på Facebook 

Åbningstider
Mandag 11.00 – 22.00
Tirsdag 11.00 – 22.00
Onsdag 11.00 – 22.00
Torsdag 11.00 – 22.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lørdag 11.00 – 22.00
Køkkenet lukker dagligt kl. 21.00

Der er normalt lukket om søndagen, men ved minimum 20 kuverter og med tre dages varsel, så åbner man gerne køkkenet til brunch eller frokost.

upstairs

God madfilosofi midt i Roskilde
Restaurant Upstairs åbnede i august 2013 – efter at lokalerne gennem ni måneder var blevet restaureret – til tonerne af den lokale garde.

Som navnet antyder, ligger restauranten på 1. sal i den gamle bygning i Skomagergade. Det er helt centralt i begyndelsen af Roskildes gågade tæt på Rådhustorvet. Når du går op ad trappen og træder ind lokalerne, mødes du af enkelt indrettede lokaler, hvor lyset strømmer ind af de store vinduer. Stemningen er venlig, og man føler sig som gæst mere end velkommen.

Upstairs ejes og drives af Niels Hansen og Susanne Larsen, som begge har arbejdet i branchen i mange år. Deres madfilosofi er enkel, ligetil og den følger med årstiderne.

  • Råvarerne skal altid være friske, så der handles hver dag
  • Brødet er deres eget og friskbagt
  • Isen er frisk og hjemmelavet
  • Kundens mad tilberedes først efter bestillingen

Restauranten er kendt for at servere kvalitet, og du vil som kunde ikke blive skuffet over mængden på tallerkenen. Gæsterne skal have en god oplevelse, og dertil hører naturligvis, at man bliver mæt. Kig i menukortet

En god fest for både vært og gæster
Står du og skal holde et jubilæum, en konfirmation, eller har du bare en fødselsdag, som du gerne vil holde ude i byen? Så har Restaurant Upstairs de lokaler, du leder efter. Det største lokale kan lukkes helt af, og her kan der sidde op til 40 personer til spisning. Alt efter arrangementet størrelse, kan lokalerne på Skomagergade samlet set rumme over 70 gæster til spisning.

Du kan vælge en af husets menuer, eller du kan i samarbejde med personalet sammensætte din festmenu, så den passer netop til jeres behov.

upstairs3

Få festmaden bragt
Det er rart ikke at skulle tænke på maden, når man skal holde en stor fest derhjemme. Hvorfor dog bruge tiden i køkkenet, når du burde være sammen med dine gæster? Gør brug af Restaurant Upstairs, de elsker at lave mad, og køkkenet sørger altid for, at der er rigeligt, så ingen går sultne hjem.

Du har mulighed for at invitere dit selskab til brunch, frokost eller varm mad på en søndag.

Du kan tilkøbe en kok til anretning og servering, hvis du bestiller mere end 20 kuverter. Holdes festen i Roskildeområdet, er der gratis levering ved minimum 10 kuverter. Ved minimum 50 kuverter bliver maden kørt ud til hele Sjælland mod et mindre kørselsgebyr.

Ring til 46 35 19 00 og tal med Niels eller Susanne, så har du maden på plads til dit arrangement.


sølvpartner