Gusto Giusto
Jernbanegade 19
4000 Roskilde
46 32 73 77
gustogiusto@mail.dk

Følg Gusto Giusto på Facebook

 

Den gode smag
Restauranten er meget klassisk indrettet med respekt for de 110 år gamle lokaler. Gårdhaven, som ligger mellem to gamle lagerbygninger, er rustik med træmøbler og store vaser. Som navnet fortæller, er gastronomien her italiensk; Talemåden ”Gusto Giusto” kan måske bedst oversættes med ‘den gode smag’, og dén er gennemført på såvel tallerkenen som i restaurantens atmosfære.

Menukortet, der varierer efter årstiden, byder eksempelvis på klassikere som ossobuco – langtidsbraiseret kalveskank med gremolata af citron og persille serveret med klassisk safranrisotto.

Det er en god idé at bestille bord. Gusto Giusto er en lille restaurant med plads til ca. 30 kuverter, dog max 16 ved et bord.

Guldmærket
Gusto Giusto har opnået Fødevareministeriets økologiske guldspisemærke. Restauranten har nået 95 % økologi, hvilket er det niveau, som i praksis er muligt, når man importerer specialiteter direkte fra Italien.

Restauranten har en tilknyttet delikatesseafdeling, hvor man kan købe lækkerier med hjem, eksempelvis olivenolie fra Apulien, lammeculotter fra Thy og en skøn tør Pinot Grigio fra Veneto.

Her er et udsøgt udvalg af vin og olier, men finder du ikke det helt rigtige til den kræsne gavemodtager, kan du købe et gavekort.

Kyndig vejledning i vine
Vinen er et kapitel for sig hos Gusto Giusto, der har et lille, men godt udvalg af økologiske vine fra det meste af Italien. Her kan du være sikker på et perfekt match mellem vin og mad, og vil du høre fortællingen om vinen, kan du være sikker på et højt niveau af viden hos personalet. Indehaverens passion for vine og for gæsterne er en oplevelse i sig selv.

Vi bringer her et lille udpluk af de rosende ord fra kunderne på restaurantens Facebookside:

”Fantastisk sted hvor mad, vin og betjening og går op i en højere enhed”

”Fantastisk dejlig veltilberedt mad serveret med udsøgte vine, der i den grad matchede maden”

”Som altid fantastisk mad, skønne vine og en hyggelig stemning. Smilende personale og især værtinden som gladeligt deler ud af sin passion for vine.”

”Det er den bedste restaurant med den bedste mad og vin. Plus personalet er fantastiske, både kokke og tjenere.”


sølvpartner