Den 27-årige sanger/sangskriver/musiker debuterede i 2021 med singlerne ‘I’m Fine’ og ‘U Think I’m Strange??’, som blev hyldet af Politiken, Soundvenue og Gaffa for sin rå og intime lyd.

Siden deres start i 2021 har karrieren taget fart, og Barbro har spillet utallige koncerter i Danmark og i udlandet. Sidste år stoppede karrieren brat, da Barbro fik en hjernerystelse lige op til

Barbro / Pressefoto Roserne Sonne

sin koncert på Roskilde Festival. Det tvang Barbro til at trække stikket og vende tilbage til den samme isolation som under Corona. Albummet ‘Bad Choices’ udspringer af dette. Det er et vidnesbyrd om vejen ind og ud af krisen.

Barbros sjælfulde, stærke folk og rock sange blev taget rigtig godt imod af de danske medier.

Soundvenue gav albummet fem stjerner og skrev: ”Barbro konfronterer alle sine dårlige beslutninger på det fremragende debutalbum.” Gaffa gav også albummet fem stjerner og skrev: ”Steppeulvens bogstaveligt talt sidste håb for dansk musik tager inden dårlige valg” – (Barbro vandt kritikerprisen ‘Steppeulven’ i 2022). Politiken, Information og Undertoner roste også debut albummet.

Barbro har inviteret et band af professionelle musikere til at spille sig ind i publikums hjerter på Gimle.

Bandet har for nylig spillet for et fyldt venue i London og på en proppet Voxhall i Århus under Spot Festival. Koncerten viste en rå og rocket side af Barbro, og blev rost til skyerne, bl.a. af Soundvenue, som gav koncerten 5 stjerner.

Barbro er lige nu aktuel med to singler “Why b” og ”Cryo”, som du kan høre live på Gimle lørdag d. 30. september.

PRAKTISK INFORMATION
TID: Lørdag d. 30. september 2023 kl. 21.00. Dørene åbnes kl. 20.00.
STED: Tanken, Gimle – stående koncert
PRIS: Studerende og under 25: 95 kr. i forsalg, 120 kr. i døren. Almindelig: 160 kr. i forsalg, 185 kr. i døren.
Billetter på www.gimle.dk