Den lokale Silvan i Roskilde har netop udskiftet flere af deres gratis låne-trailere. De nye trailere er designet som de bæredygtige flyttekasser, der kan købes i varehuset.

Den lokale Silvan i Roskilde har netop udskiftet flere af deres gratis låne-trailere. Foto: PR.

Efter mere end 48.000 trailerudlån har Silvan i Roskilde netop udskiftet flere trailere i det lokale byggemarked. De nye trailere, der er lavet i samarbejde med Freetrailer, er designet lige som de bæredygtige flyttekasser, der kan købes i Silvan. Flyttekasserne er skabt med omtanke, og produceret af træfibre fra FSC-certificerede skove i Sverige.

Ifølge Trine Bredow, der er Project Manager, Commercial Excellence hos Silvan, skal designet gøre beboerne i Roskilde opmærksomme på muligheden for at flytte lidt grønnere.

– De helt særlige træfibre, der er blevet brugt til Silvans flyttekasser, kommer fra skovbrug, hvor der værnes om dyrelivet og aldrig fældes mere, end skoven kan reproducere. På den måde kan vi tilbyde danskerne en grøn og bæredygtig flyttekasse, når der skal flyttes, eller når der bare er behov for opbevaring. Designet på trailerne skulle gerne minde os om det i hverdagen, fortæller Trine Bredow.

Silvan har desuden forlænget deres samarbejdsaftale med Freetrailer.

Deleøkonomien accelereres
Samarbejdet mellem Silvan og Freetrailer, der er specialiseret i udlån af gratistrailere, har eksisteret siden 2010, og igennem tiden er det blevet til tusindvis af gratis trailerudlån fra Silvans varehuse. Freetrailer-direktør Philip Filipsen ser de nye trailere som en løftestang til at accelerere deleøkonomien i Danmark endnu mere.

– Deleøkonomi og bæredygtighed står højt på vores agenda, og det gennemsyrer stort set alt, hvad vi foretager os her hos Freetrailer. Set i det lys er det ganske enkelt fantastisk med en partner som Silvan, der tør tænke ud af boksen og lave kreative, sjove og miljørigtige tiltag til gavn for kunderne. Med de nye trailere tager vi endnu et stort skridt i forhold til at speede op for miljørigtig deleøkonomi i Danmark, og det er virkelig positivt, siger Philip Filipsen.

De trailere, som Freetrailer udskifter hos Silvan i Roskilde, kommer ikke til at gå til spilde. Standen på dem er fortsat så god, at de vil indgå i nye løsninger hos andre partnere hos Freetrailer.

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. Freetrailer, der er børsnoteret Spotlight Stock Market, har over 75 samarbejdspartnere og råder over 2.800 trailere fordelt på cirka 600 afhentningssteder i hele Norden. Læs mere og book en trailer på www.freetrailer.dk