I november tager Roskilde Teater i byen! De har en række spændende forestillinger på programmet, som spiller forskellige steder rundt i Roskilde by.

Du kan opleve to forestillinger i Guldaldersalen på Hotel Prindsen, en forestilling i Kunstsmedjen og én på Gimle – Velkommen! 

Gå ikke glip af premieren på BONJOUR MONSIEUR SATIE med skuespiller Lars Bom og koncertpianist Amalie Malling. Vær med når teatret og den klassiske klaverkoncert smelter sammen blandt de smukke omgivelser i Roskildes gyldne sal – Guldaldersalen på Hotel Prindsen.
Den franske komponist Erik Saties udødelige musik og ensomme klange blev skabt i den gyldne æra i Paris i starten af 1900-tallet. Forestillingen blander Saties udødelige musik med digtsamlingen ”Bonjour monsieur Satie” af Eske K. Mathiesen i et charmerende og krøllet univers.
Spillested: Hotel Prindsen, Guldaldersalen, Algade 13, 4000 Roskilde
Bonjour monsieur Satie opføres d. 5. november kl. 19:30
Køb billet: https://roskildeteater.billetexpressen.dk/program/bonjour-monsieur-satie-4212

”Lige så hyggeligt og lunt, som hvis man sad omkring lejrbålet og hørte historier.” – Ungt Teaterblod
Momo bliver som 13-årig forældreløs, da hans far forlader ham. Han knytter et venskab for livet med den gamle arabiske kioskejer Ibrahim, der med omsorg og livsvisdom gør livet udholdeligt for Momo.
Skuespiller Troels II Munk indtager rollen som den voksne Momo, der ser tilbage på sit venskab med Ibrahim, i denne charmerende og tankevækkende forestilling.
Spillested: Kunstsmedjen, Bagtæppet 8, Musicon, 4000 Roskilde
Monsieur Ibrahim & Koranens Blomster opføres d. 7. november kl. 16:00
Køb billet: https://roskildeteater.billetexpressen.dk/program/monsieur-ibrahim-koranens-blomster-4198

I Late Night Show tegner ”Roskilde-drengen” Caspar Phillipson et skarpt og humoristisk billede af de udfordringer han gennemlevede under pandemien i 2020 – og som alle vi danskere kan relatere til.
Et udvalg af de bedste af Tom Lehrers gnistrende, morbide sange suppleres af hits fra Monty Python. Caspar inddrager de seneste aktuelle nyheder og sørger for, at man som publikum går glad og opløftet fra teatret. For som han siger: ”Når man står i lort til halsen – så nytter det ikke at hænge med hovedet!”
Spillested: Hotel Prindsen, Guldaldersalen, Algade 13, 4000 Roskilde
Late Night Show opføres d. 14. november kl. 19:30
Køb billet: https://roskildeteater.billetexpressen.dk/program/late-night-show-4213

Cafe Liva er tilbage i Roskilde! Efter en aflyst forestilling i foråret er Cafe Liva nu klar til at tage revanche.
Deres julecabaret har ry for at være én af landets skarpeste satiriske termometre for Rigets tilstand.Dette gør sig Især gældende på den tid af året, hvor danskernes værste og bedste sider luftes i tvangssamvær med én af menneskehedens mest skræmmende institutioner –nemlig familien.
Spillested: Gimle, Helligkorsvej 4, 4000 Roskilde
Rotter på loftet opføres d. 16. november kl. 19:30
Køb billet: https://roskildeteater.billetexpressen.dk/program/rotter-pa-loftet-4199

 

Monsieur Ibrahim & Koranens Blomster. Pressefoto.