Har du lyst til at være en del af et lille hold frivillige, der er med til at gøre en forskel for havnens gæster og sociale miljø. Har du lyst til at hjælpe med at åbne og lukke Roskilde Oplevelseshavn, og måske formidle om fjorden til familier, børnehaver og andre besøgende? Og har du lyst til at være med i et fælleskab hvor man brænder for Roskilde fjords sundhed, liv og aktivitet, så er det muligvis dig de søger:

Roskilde Oplevelseshavn er en forening på Roskilde havn, som er drevet af ildsjæle. Deres formål er at skabe et rum, hvor gæsterne på havnen kan få en god oplevelse med fjorden og lære om dens liv samt hvordan man beskytter den. Som samarbejdspartner med Nationalparken har de indgået en aftale om at holde denne naturport åbent, og de kan mærke at de i denne tid har brug for flere kræfter til at løfte opgaven med især lukke- og weekendvagter.

De drømmer om at få skabt et sted hvor det er dejligt at være frivillig, og de ser gerne at man har lyst til at bruge nogle timer hernede i løbet af ugen. De søger både dig som måtte være pensioneret, studerende, flexjobber eller lønmodtager. Flydende dansk er ikke påkrævet men de ser gerne at man kan gøre sig forståelig, da de fleste af vores gæster taler dansk.

De har et godt og tæt samarbejde med Roskilde kommune.

Send ansøgningen på info@roskildeoplevelseshavn.dk

Har man spørgsmål til jobbet som frivillige kan man kontakte Maria Kristina Holst Palner på maria@roskildeoplevelseshavn.dk eller skrive en besked til dem her på Facebook.
Læs mere her 

Foto: ABW