Artiklen er sponseret

Når snakken falder på feriedestinationer i England, tænker de fleste måske på London. Men den store ø har utroligt meget mere at byde på – især nordpå. I denne korte oversigt får du gode tips til en fantastisk ferie i det nordengelske.

Engelsk fodbold, når det er bedst

England er kendt som fodboldens hjemland. Derfor er Nordengland et besøg værd, hvis du er fodboldfan af den gamle skole. Her er fodbolden stadig som i gamle dage med familier, som har været fans af den samme klub i generationer og som troligt følger deres klub i tykt og tyndt. Fodboldrejser til Liverpool, Manchester, Everton eller én af de mange andre nordengelske klubber er en oplevelse, som du ikke vil gå glip af, hvis du kalder dig selv en ægte fodboldfan. Det er nemt at arrangere, enten alene eller med hjælp fra et rejsebureau.

Lake District

Lake District er vidt berømt – ikke kun i England, men i hele verden. Det er en naturskøn region, som er kendt for sine høje bjerge og dybe søer. De smukke og dramatiske omgivelser har været inspiration for mange af Englands største digtere og er i dag en meget populær feriedestination for både briter og udenlandske turister. Hvis du nyder en vandretur i smukke omgivelser, så snyd ikke dig selv for muligheden for i besøg i Lake District

Liverpool og Manchester

De to store byer i Nordengland er Liverpool og Manchester, og hvis du planlægger en tur til Nordengland, bør du helt bestemt lægge kursen forbi mindst én af disse byer. Det er to byer, som på mange områder er hinandens værste rivaler. Man kan i flæng nævne Manchester United mod Liverpool FC. Eller Oasis fra Manchester mod Beatles fra Liverpool. Så slå et smut forbi disse to byer, som har gjort så meget for at tegne Englands image for hele verden.

Når snakken falder på feriedestinationer i England, tænker de fleste på London. Men den store ø har utroligt meget mere at byde på. PR-foto

Sider2022