Gimle har et sammensat et spændende program for foråret 2023. Få et overblik her. 

SZIM & URBAN GRRLS 11.02.2023

Szim er 25 år og opvokset i Søborg. Som 6-årig fik hun sin første guitar, men det var først som 17-årig, at hun for alvor begyndte at skrive tekster og rappe.
Hun veksler problemfrit mellem at synge og rappe, mens Arto Eriksens (red. Yo Johnny) følsomme housebeat flot understøtter hendes flow.”

Urban Grrls er et eksklusivt og ambitiøst talentforløb for kvinder, nonbinære eller transkønnet mellem 15-25 år, der rapper, synger eller producerer. Denne aften møder du holdet fra 2022/23 og bliver en af de første til at høre deres tracks. Varm op til koncerten ved at følge med i dokumentarserien om UrbanGrrls fra d. 15. januar.

Køb din billet her

REPLIKA & BLÅØJET & DON’T BREATHE 18.02.2023

REPLIKA
Punkens vrede vokal og de postmoderne tekstsammensætninger mødes i ekstase når Replika slår den første tone an. Replika placerer sig selv i en kasse, de selv er herrer over.

BLÅØJET
Blåøjet tager sine lyttere alvorligt, hvis lytterne ellers tillader det. Med tekster og musik, der er rundet af skandinavisk lyst og spænder fra snerrende og aggressiv til storladen og længselsfuld, omfavner Blåøjet sit publikum med intens poprock og insisterende lyrik.

Som live-navn er Blåøjet indlevede, umiddelbare og hårdtslående, og bandet møder og spejler i høj grad publikums energi.

DON’T BREATHE 
Det startede med fire drenge der fandt hinanden i forstadens beton, og i løbet af de sidste 5 år, har de skabt deres helt egen fortolkning af hvad et “rockband” er. 
Med nytænkende rytmer og følsom tonalitet, skabes et live show der spænder fra det helt stille og smukke, til bankende trommer og forvrængede guitarer, der rytmisk banker igennem et omkvæd.

Unge under 25/ studerende kan få billet for 75 kr.
Køb din billet her.

ABEKEJSER & SUPPORT 18.05.2023

Abekejser sætter både kroppen og ideerne fri med deres musikalske tour de force. Med åbne horisonter og et løfte om at få dig til at danse er kvartetten nu klar til at indtage Gimle

Abekejser har for længst charmeret både danske og internationale lyttere med deres vitale og legesyge udtryk. Her forenes blændende sammenspil og groove med en flabet elegance og en lyst til at sprede ren musikalsk energi til publikum.

Køb din billet her. 

SATIREGRUPPEN MAGT – SUPERMAGT 31.01.2024

Satiregruppen MAGT har optrådt i over 7 år med blandt andet Det store fede gennembrud og Al MAGT til folket samt i adskillige TV-optrædener – heriblandt hos Deadline, hvor de sidste år gav årets nytårstale. 

Inspireret af revyhistoriens største talenter og med den traditionelle danske humor i højsædet er de altid garant for en knivskarp og underholdende optræden.
Du kan med andre ord trygt overgive dig til verdens nyeste SUPERMAGT.

Arrangementet bliver afholdt på Roskilde Kongres – og Idrætscenter.
Køb din billet her.

PR-foto