”Livet ifølge Emil og Thomas” er en podcast med de to venner Emil Thorup og Thomas Skov. De er meget forskellige, men på en eller anden måde har de fundet glæde i at mødes et par gange om ugen og vende stort og småt fra livet. Podcasten havde premiere på Podimo sidste år – og siden er den bare blevet større og større. Altså podcasten.

Pressefoto Emil & Thomas

Emil og Thomas vender oplevelser fra livet, men med det in mente, at de lever to vidt forskellige liv. Emil lever det søde jetsetliv med byture hver weekend, store armbevægelser – økonomisk og generelt og kaviar med sine kendte venner. Thomas har tre børn, en hustru, et hus og i det hele taget et liv, der er noget helt andet end Emils. Men selvom de er forskellige, er der mange ting i hinandens tilværelser, de kan spejle sig i – og man går sjældent ud af en samtale mellem Emil og Thomas uden at have fået et nyt perspektiv på nogle ting – måske er man endda også blevet en anelse klogere.

Emil og Thomas har den erklærede mission, at man både skal blive klogere OG dummere af at høre deres podcast – så det ender i nul – men allerhelst skal man være underholdt og indimellem endda grine lidt. Emil og Thomas er yderst ærlige, nogle gange måske endda lidt FOR ærlige, når de fortæller om deres oplevelser med fleshlights og buttplugs – og nu er vi ved et emne, der fylder en del i deres podcast – nemlig sex.

Der bliver flittigt delt erfaringer, både om at have haft en del sex med mange forskellige – men også om hvordan det føles at være nået en alder, hvor man tit for sidestik, før man får udløsning. Målet er hele tiden at underholde, men også at gøre det nemmere for lytterne at tale om nogle af de her emner.

I showet ”Livet Ifølge Emil & Thomas LIVE” byder Emil og Thomas både garvede lyttere indenfor, men man er i den grad også velkommen, selvom man aldrig har hørt et sekund af podcasten. Aftenen byder på en samtale mellem Emil og Thomas – men publikum har også mulighed for at få svar på de spørgsmål, de måtte sidde med. Under alle omstændigheder er der lagt i ovnen til en festlig aften – hvor alt, hvad der sker i salen, bliver i salen – så I kan roligt dukke op.

PRAKTISK INFORMATION
TID: Fredag d. 6. oktober 2023 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00.
STED: Roskilde Kongres- og Idrætscenter – siddende show
PRIS: 275 kr. i forsalg, 295 kr. i døren.
Billetter på www.gimle.dk