Teamet er lige startet op med at samle MOVES til Lynghøjskolen i en udfordring, som varer resten af marts. Det går ud på, at man henter Mywellness-app´en ved at scanne en QR-kode i LifeClub.

Så optjener man MOVES (bevægelsespoint) ved at træne og bevæge sig i dagligdagen. Nogle af dem kan komme direkte ind i din app. Andre skriver du selv ind efter træning f.eks. styrketræning og holdtræning. Det er en udfordring, som Technogym har lavet over hele verden for at få flere til at bevæge sig mere, fremme sundhed og mindske fedme i verden.

De har valgt at donere deres MOVES til Lynghøjskolen. Dvs. hvis I når 1 million MOVES i marts, så får Lynghøjskolen et gavekort til Technogym på 10.000 kr. Desuden er der fra LifeClub 3 gange en måned gratis træning til de tre medlemmer, der får samlet flest MOVES i perioden. Du er velkommen til at træne GRATIS i LifeClub resten af marts, hvis du er med på app´en og samler MOVES. Du skal blot henvende sig i receptionen før træning.

Skal I nå 1 million MOVES, så er I nødt til at arbejde sammen og være mange om opgaven. Kom gerne og spørg om hjælp i receptionen, hvis du er i tvivl om noget.

Læs mere om LifeClub på deres hjemmeside. 

Pressefoto LifeClub