Oplev nogle af de mest spændende navne fra det danske vækstlag, når KarriereKanonen inviterer til et brag af en semifinale på Gimle!

Gimle glæder sig til at præsentere følgende kunstnere på scenen: Louis, Moonbee, Kamill, KAJA, Kris, BLAME, Asta Brix, ANTN og dahlin.

Årets ni udvalgte musiktalenter skal spille hver deres showcase og mellem koncerterne guider P3-vært Pelle Peter Jencel dig sikkert gennem aftenen, så grib din chance for at opdage helt ny musik før alle andre! Fem af årets udvalgte spiller til KarriereKanonens finale den 16. juni i DRs Koncertsal.

Om KarriereKanonen: KarriereKanonen er et talentprojekt og en konkurrence, der har eksisteret i DR i over 20 år. I dag er KarriereKanonen et samarbejde mellem talentorganisationen Bandakademiet og DR. Omdrejningspunktet for KarriereKanonen er kærlighed til ny dansk musik – og et ønske om at styrke den danske musikscene.

Hvert år udvælger KarriereKanonen en række kunstnere, der kommer igennem et talentudviklingsforløb, hvor de får mulighed for at blive skarpere på blandt andet sangskrivning, sceneoptræden og kommunikation, og for at spille livekoncerter. Samtidig følges deres udvikling tæt på DR’s platforme. Vil du deltage i næste års KarriereKanon, kan du allerede nu uploade din musik på www.dr.dk/kanon.
Tidligere vindere af KarriereKanonen tæller blandt andet Pil, The Minds of 99, PATINA, Katinka, USSEL, Marie Key, Dillistone og Magtens Korridorer.

HENT DIN BILLET HER

Pressefoto Gimle