I samarbejde med den Italienske teatertrup Duo Kaos, Helsingør Teater og Roskilde Kommune præsenterer Roskilde Teater onsdag den 28. juli forestillingen TIME TO LOOP. En historie fortalt gennem akrobatiske udfoldelser på cykel og perfekt timing mellem to mennesker.

Opbygning og nedbrydning er dele af samme mekanisme, og de to – manden og kvinden – forsøger begge på hver deres måde at forvandle kaos til harmoni. De indser, at et synkroniseret samspil i konstant balance påvirker alt omkring dem. Sammen finder de nye veje ved at løsgøre sig fra og gribe hinanden igen.

Begge begynder de at forstå, at den ene ikke kan erstatte den anden, og sammen er de i stand til at skabe det perfekte Loop.

Om kompagniet
Duo Kaos blev grundlagt i 2009 af cirkus- og teaterkunstnere Giulia Arcangeli og Luis Paredes. Om det er på gaden eller teatret, iscenesætter Duo Kaos hver gang en ny fantasifuld verden. Med en umiskendelige poetiske dramatik har Giulia og Luis en elegant og original akrobatisk stil.

Der er gratis adgang til forestillingen.

Duo Kaos’ turné i Danmark er tilrettelagt af Helsingør Teater, der hvert år arrangerer PASSAGE FESTIVALEN, en af Nordeuropas største internationale gadeteaterfestivaler.

Forestillingen opføres med støtte fra Roskilde Kommunes pulje til kultur og Idrætsaktiviteter.

Roskilde Teater følger regeringens generelle retningslinjer for kulturarrangementer, hvorfor der vil være opsat bænke inden for et afgrænset areal. Tag gerne en pude, tæppe eller egen stol med til at sidde på. Så er der plads til alle.

Spillested: Stændertorvet, 4000 Roskilde
Tidspunkt: onsdag d. 28. juli 2021, kl. 16.00
Medvirkende: Giulia Arcangeli og Luis Paredes
Producent: Duo Kaos (Italien)
Varighed: 30 minutter

Duo-kaos. Pressefoto.