Mette Andersen fra Zenspiration hjælper særligt sensitive kvinder med at højne deres energi, finde letheden i livet, følelsen af at være hel, uden at skulle gå på kompromis med hvem de autentisk er.

Mette Andersen er bl.a. uddannet Civilingeniør, Psykospirituel vejleder & coach samt reikihealer, og benytter naturligt videnskabelige som mere spirituelle energiværktøjer i 1:1 sessionerne. Sessionerne sammensættes til dig, efter netop dine behov. Så ikke to sessioner er ens. 

Her er en lille øvelse hvor du kan se, hvad det kan gøre for dig, at arbejde med energien bag hvordan du ser dig selv.

Har du husket at rose dig selv i dag? Er du rigtig god til at rose andre, og se hvor gode de er? Men måske knap så skarp til at rose dig selv? Og se hvor god du er?Når du roser dig selv, så løftes din energi, og glæden træder frem. Smil på læben, og lethed i kroppen – ja tak!Selvkærlighed.På den lidt længere bane øges dit selvværd, og du bliver endnu bedre til at rose dig selv.En smuk positiv spiral.

Husk i det daglige at rose dig selv, klap dig selv på skulderen, og anerkend at du er super god, at du har løst en specifik opgave, tacklet en særlig situation, håndteret en udfordring du har mødt.

Ingen grund til at vente med rosen til dig selv. Bare sæt i gang, du er så god!

Hos Mette Andersen kan du få en blid meditativ healingsafspænding til større indre fred. Her beroliges dit nervesystem, og du får mulighed for at mærke ind i dig selv og se helt nye muligheder. Har du tanker om en større transformation, kan et psykospirituelt forløb være for dig. Her arbejdes der dybt på flere planer, og du vil komme ind til essensen/kernen af den du er.

Læs mere her: www.zenspiraton.dk eller https://www.facebook.com/zenspiration.dk eller Instagram: Zenspiration.dk