Artiklen er sponseret

Hvis du er ved at fraflytte din lejlighed i Roskilde og på vej til at flytte til en ny adresse, så ved du, at der er mange ting og sager at holde styr på. Der skal pakkes flyttekasser og bestilles flyttemænd. Der skal meldes adresseændring til Roskilde Kommune, og diverse abonnementer skal flyttes til den nye adresse. Det samme gælder for dit forbrug af el, vand og varme. Når du fraflytter en adresse, skal både dine energiselskaber og leverandører af forbrugsregnskaber have besked. Du kan her læse mere om, hvad flytteaflæsning er, og hvor nemt og enkelt du bestiller flytteaflæsning hos Brunata.

Hvad er en flytteaflæsning?

Når du fraflytter din lejlighed, skal dit forbrug af el, vand og varme gøres op. Den opgørelse er meget vigtig at få foretaget. Opgørelsen sikrer, at du kun betaler for dit eget forbrug. Når du har fået aflæst dit energiforbrug, kan du sikre dig, at du ikke kommer til at betale for den nye lejers forbrug.

Klik her og se, hvor nemt og hurtigt du kan bestille en flytteaflæsning hos Brunata.

Hvorfor er det vigtigt at få bestilt en flytteaflæsning?

For at undgå at du kommer til at betale for meget til el, vand og varme, skal du huske at få meldt din fraflytning. Det ville være ærgerligt at betale for meget, bare fordi du får meldt flytning for sent.

Det forholder sig sådan, at den beboer, som er tilmeldt en adresse, er også den ansvarlige for regningerne til el, vand og varme. Det handler derfor om, at du får meldt din fraflytning i rette tid. I den forbindelse er det også en god tid at få bestilt en flytteaflæsning, så du kan få et endeligt overblik over dit forbrug.

Hvordan foregår en flytteaflæsning?

En flytteaflæsning kan foregå på flere forskellige måder. Det afhænger af, hvordan dit løbende forbrug af el, vand og varme er blevet aflæst, mens du har boet i lejligheden. Hvis dit forbrug har været fjernaflæst, vil flyttelæsningen også kunne foregå ved fjernaflæsning. For en sikkerheds skyld bør du dog selv aflæse dine målere, hvis det er muligt. På den måde kan du nemlig sikre dig, at du udelukkende kommer til at hæfte for dit eget forbrug.

Hvis dit løbende energiforbrug har været aflæst manuelt, vil din flytteaflæsning foregå ved, at du aftaler tid til et besøg, hvor forbruget så aflæses manuelt i din lejlighed.

Det er hurtigt og nemt at bestille en flytteaflæsning, da det kan gøres online. Du skal dog være opmærksom på, at det i nogle boligforeninger i Roskilde forholder sig sådan, at det kun er administratoren, der kan bestille en flytteaflæsning. Det vil derfor være en god ide at undersøge, om det er dig eller administratoren, der har den opgave, hvor du bor.

Det er hurtigt og nemt at bestille en flytteaflæsning, da det kan gøres online. PR-foto

Sider2022