Det er med stor glæde, Roskilde Teater igen kan lukke dørene op for et væld af spændende forestillinger! Start året med storslåede teateroplevelser og hold dig endelig ikke tilbage – de har stadig billetter!

I januar kan du blandt andet opleve en morsom fortælling om de gamle guder i Ragnarok, tre stærke skuespillerinder i De urolige og OperetteKompagniets hyldest til en valsekonge i Så går vi til Maxim.

Ragnarok

En grum og morsom forestilling om gudernes undergang

Træd indenfor til en storslået fortælling i Kunstsmedjens intime rammer. Skuespiller Vigga Bro har ordet, mens bassist Ida Bach Jensen med en 242 år gammel kontrabas leverer tonerne. Sammen tager de publikum med tilbage til historiens tidligste tider.

Ragnarok er en underholdende forestilling om gudernes sidste dage, menneskets ufornuftige drift mod undergangen og de begivenheder, der førte til verdens ende.

Spillested: Kunstsmedjen på Musicon, Bagtæppet 8, 4000 Roskilde

Ragnarok opføres den 18. januar kl. 19:30

Køb billetter her

Pressefoto

De urolige

Oplev den internationale succesroman – nu som teater!

Jyllands-Posten: ★★★★★/Frederiksborg Amts Avis: ★★★★★/Sceneblog.dk: ★★★★★/Børsen: ★★★★/CPH Culture: ★★★★/Kulturkupeen.dk: ★★★★

De urolige er en legende og gribende fortælling om et barn, der ikke kan vente med at blive voksen. Forestillingen fra Det Kongelige Teater bygger på Linn Ullmanns roman om at vokse op med Ingmar Bergman og Liv Ullmann som to forældre, der kæmper med livet.

Den excentriske familie portrætteres af tre af dansk teaters stærke skuespillerinder: Kirsten Olesen, Hanne Windfeld og Stine Schrøder Jensen.

Spillested: Lynghøj Teatersal, Lynghøjen 107, 4000 Roskilde

De urolige opføres den 22. januar kl. 17:00 Introduktion ved cand.mag. Lisbeth Birde Wiese kl. 16:00

Køb billetter her

Pressefoto

Så går vi til Maxim

En ørehængende hyldest til en valsekonge

OperetteKompagniet er mestre i operetter – og når valsekongen Franz Lehàr fylder 150 år, bliver det selvfølgelig markeret med pomp og pragt!

Scenen er sat rundt om et flot dekoreret bord. Én efter én slår gæsterne på glasset og rækken af sjove taler afleveres, efterfulgt af et sandt orgie af arier og duetter fra mesterens hits.

Vi ser frem til en fyldt sal med glade mennesker, elegante kostumer og skøn musik, der nok skal få publikum til at gå nynnende hjem.

Spillested: Lynghøj Teatersal, Lynghøjen 107, 4000 Roskilde

De urolige opføres den 29. januar kl. 16:00

Køb billetter her

Pressefoto