Virksomheden med indehaverens initialer udvikler og forhandler en profilerende produkter, som for de fleste moderne firmaer og organisationer er et væsentligt element i bestræbelserne på at få deres brand synliggjort.

Foto: ABW

Tidligere var det at blive lagt mærke til en meget mere diskret proces. Igennem årene er det blevet stadig mere nødvendigt hele tiden at sørge for, at kunderne og ikke mindst de potentielle kunder ikke glemmer navn og logo.

Klædt på til lejligheden.
HN Promotion er en aktiv medspiller, som både mindre og større virksomheder, foreninger og mange andre benytter sig af, når der skal vælges profiltøj og andet med firma- eller sponsorlogo på. Lige siden år 2000 har HN Promotion været med i startopstillingen, når kunderne var på jagt efter arbejds-, profil- og sportstøj, og der er gennem årene skabt kundekontakter, som er konverteret til langtidsholdbare kontrakter.

Hos HN Promotion synes de ganske enkelt, at det er sjovt at finde de helt rigtige løsninger ved at leve sig ind i kundens verden. Det betyder, at der ikke alene kan leveres outfit i en lang række kvalitetsmærker, der er også tænkt design, farver og anvendelse ind i de konkrete løsningsforslag, som kunderne får præsenteret.

Kontakt HP Promotion, når du skal have et godt tilbud på at styrke dit brand sammen med en professionel samarbejdspartner.

Vil du vide mere, så læs videre på Dit Roskilde’s partnerside her.